Market

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, Κυριακή 5 Ιουνίου

Σκουπιδότσαρκα στην Παραλία του Δάσους Σχοινιά

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
129811-293652.jpg

Η διαδραστική ομάδα LAVE you σε συνεργασία με το Δήμο Μαραθώνος, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 από τις 10πμ έως τις 13.00μμ θα γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με μια δράση μοναδική και καινοτόμα!

Διασκεδαστική | Ενημερωτική Σκουπιδότσαρκα στην Παραλία του Δάσους Σχοινιά.

Clean | Learn | Fun !

Η εν λόγω ενέργεια έχει σαν στόχο τον καθαρισμό της παραλίας του Σχοινιά. Με βασικό χαρακτηριστικό τον εθελοντισμό και την αγάπη για το περιβάλλον καθώς και την αμέριστη βοήθεια των εθελοντών του Δήμου Μαραθώνα θα δημιουργηθεί μια μεγάλη ανθρώπινη χτένα καθαρισμού η οποία θα απαλλάξει το περιβάλλον από σκουπίδια και περιττά αντικείμενα.

Θα δημιουργηθούν 2 ομάδες στην αρχή και στο τέλος της παραλίας αντίστοιχα, οι οποίες στο τέλος θα συναντηθούν στο κέντρο της παραλίας και θα ενωθούν. 

Μόλις τελειώσει η Σκουπιδότσαρκα, οι εθελοντές θα αφήσουν τις σακούλες με τα σκουπίδια που έχουν συγκεντρώσει σε κάδους σκουπιδιών που θα έχει φέρει ο Δήμος Μαραθώνος.

image

Καθώς όλες οι δράσεις της διαδραστικής ομάδας LAVE you ενέχουν γνωστικό περιεχόμενο, θα ακολουθήσει περιβαλλοντική ξενάγηση από Ειδικούς στο δάσος του Σχοινιά, το οποίο ανήκει στο Περιβαλλοντικό Δίκτυο NATURA και προστατεύεται για την μοναδικότητά του.

Η δράση θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή των Προσκόπων, οι οποίοι θα διοργανώσουν δημιουργικά ομαδικά παιχνίδια στην παραλία.

Οι εθελοντές θα συναντηθούν στις 9:30 πμ, στην αρχή του Δάσους του Σχοινιά, ακριβώς απέναντι από την είσοδο του Κωπηλατοδρομίου. όπου θα υπάρχει ειδική σήμανση της δράσης.

Σας περιμένουμε όλους για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού, την προστασία του Περιβάλλοντος!

Περισσότερες πληροφορίες της δράσης στο Facebook

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ