Market

RAY-BAN 2016: ένα Σύμβολο που επαναπροσδιορίζεται από το 1937

Παρουσίαση των νέων επίπεδων ντεγκραντέ φακών και σχημάτων

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η συλλογή της Ray-Ban 2016 επικεντρώνεται στις σύγχρονες λεπτομέρειες και τις παραλλαγές των σύγχρονων φακών μέσα από μια φρέσκια νέα προοπτική καθαρής σχεδιαστικής προσέγγισης. Προσπαθώντας να ανταποκρίνεται συνεχώς στο πρωτοποριακό πνεύμα της Ray-Ban, η συλλογή υπογραμμίζει την απαράμιλλη ικανότητα της μάρκας - όταν πρόκειται για την υπέρβαση των ορίων – να παρουσιάζει επαναστατικούς φακούς και καινοτόμα χαρακτηριστικά που επαναπροσδιορίζουν το πνεύμα του αυθεντικού στυλ και των εξαιρετικών επιδόσεων.

Οικοδομώντας επί των βασικών στιλ της συλλογής, τρία είναι τα κύρια θέματα που κυριαρχούν στην πρόταση για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016:

Ray-Ban Round,

Gradient Flash Lenses και

Double Bridge.

Η επανάσταση αυτής της σεζόν είναι η στρογγυλή μεταμόρφωση της Ray-Ban: η μάρκα εισάγει νέους επίπεδους, ντεγκραντέ, κρυστάλλινους φακούς σε λαμπερά χρώματα και νέα Οβάλ και Εξαγωνικά σχήματα. Ενώ η Ray-Ban Clubmaster family υποδέχεται το λεπτό αλουμίνιο σε συνδυασμό με χρυσά μεταλλικά προφίλ, πλούσια, διπλής στρώσης acetate, ματ φινιρίσματα και σύγχρονους, ντεγκραντέ φακούς σε λαμπερά χρώματα, αποβλέποντας σε μια σφαιρική προσέγγιση δύο εκ των πλέον εμβληματικών σχεδίων της Ray –Ban.

Τέλος, η διπλή γέφυρα του εμβληματικού Ray-Ban Gatsby ερμηνεύεται εκ νέου με τη βοήθεια του λεπτού μετάλλου, γεφυρώνοντας το κενό μεταξύ διακριτικής εμφάνισης, σύγχρονου στιλ για τα γυαλιά οράσεως και τους σκελετούς υπερσύγχρονης τεχνολογίας. Οι εξαιρετικά ελαφριοί συνδυασμοί, τεχνολογίας Light Ray και τιτανίου, επαναπροσδιορίζουν την βέλτιστη επίδοση του στρογγυλού σχήματος από nylon fiber και παρουσιάζουν δύο νέα σχήματα που, για πρώτη φορά στην ιστορία των γυαλιών οράσεως, φιλοξενούν μια διπλή μεταλλική γέφυρα.

 ένα Σύμβολο που επαναπροσδιορίζεται από το 193


 ένα Σύμβολο που επαναπροσδιορίζεται από το 193


 ένα Σύμβολο που επαναπροσδιορίζεται από το 193


 ένα Σύμβολο που επαναπροσδιορίζεται από το 193


 ένα Σύμβολο που επαναπροσδιορίζεται από το 193


Στιλ πέραν των τετριμμένων