Market

Η Persol επανερμηνεύει κλασικά σχέδια της

Εκ φύσεως εμβληματική

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
129339-292414.jpg

Το αλάνθαστο σήμα κατατεθέν μια μάρκας σύμβολο είναι η ικανότητά της να εξελίσσεται, ενώ παραμένει ακλόνητα πιστή στις θεμελιώδεις ρίζες της.

Αυτό είναι και το διακριτικό χαρακτηριστικό των μοντέλων 649 και Cellor της Persol, των αξεσουάρ με τον εμπνευσμένο σχεδιασμό και τη μοναδική ιταλική αισθητική, τα οποία φοριούνται σήμερα, όπως ακριβώς τα φορούσαν οι αστέρες του Χόλιγουντ στη δεκαετία του 1950 - απόδειξη του ανυπέρβλητου, εμβληματικού στιλ τους.

Σε διάλογο με τους ευφυείς όγκους και τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες, η Συλλογή της Persol, Νοέμβριος 2015, επανερμηνεύει δυναμικά δύο μοντέλα διατηρώντας τον αυθεντικό τους σχεδιασμό. Αυτά τα γυαλιά οράσεως και ηλίου είναι σύγχρονα και θα γοητεύσουν τους λάτρεις της κλασικής μόδας που παράλληλα επιζητούν μια εντυπωσιακά μοντέρνα πινελιά.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το μοντέλο 649 είναι ιδιαίτερης σημασίας για την εξέλιξη του, όπως aceteta και το μεταλλικό σχέδιο της γέφυρας τριών εγκοπών, Victor Flex. Το σχέδιο του Cellor, με τον επανασχεδιασμό της μεταλλικής γέφυρας, γίνεται επίσης πιο εύχρηστο.

Οι νέες εκδόσεις των 649 και Cellor αποτελούν τα αστέρια αυτής της στιλιστικής επανάστασης, συμμετέχοντας με τη σειρά τους στην ομάδα των δημιουργιών της Persol - «εμβληματικά γυαλιά» για την επόμενη δεκαετία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ 649

Αυτά τα γυαλιά ηλίου από acetate και μέταλλο επαναπροσδιορίζουν το προφίλ του εμβληματικού μοντέλου 649 της Persol μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση. 

Ο νέος σχεδιασμός επανεφευρίσκει το προφίλ, το οποίο είναι πλέον λεπτό και ελαφρύ, ενώ τονίζει την πρόσοψη του πλαισίου που διακρίνεται από την μεταλλική γέφυρα Victor Flex.

Διατίθενται στους εξής συνδυασμούς: havana με πράσινους φακούς, sienna με μπλε φακούς, καφέ με πράσινους φακούς, μαύρο με πράσινους πολωτικούς φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, ανοιχτό κόκαλο με μπλε πολωτικούς φιμέ φακούς, σκούρο κόκαλο με γκρι πολωτικούς φιμέ φακούς. Μεταλλικοί βραχίονες με τομές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ