Market

Η παρέα της Lenovo τα καλυπτει όλα

Το laptop Lenovo Yoga 900

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
129311-292341.jpg

Η Lenovo μάς συστήνει μια νέα παρέα που θα ήθελε ο καθένας. Ευέλικτοι τύποι, παίρνουν στοιχεία ο ένας από τον άλλο και περνούν καλά ακόμα και μόνοι. Φανταστείτε τι γίνεται όταν βρίσκονται όλοι μαζί ή όταν έρχονται σε επικοινωνία μέσα από τις δυνατότητες που τους δίνει η Lenovo. Διασκεδάζουν, δουλεύουν και επικοινωνούν προσπαθώντας να καλύψουν κάθε ανάγκη τους. Τα νέα laptop και tablet της Lenovo τούς λύνουν τα χέρια ώστε να επιλέξουν αυτό που πραγματικά χρειάζονται και να απολαμβάνουν περισσότερα. Από τον τρελαμένο γκατζετάκια, μέχρι τη νέα μαμά και τον υπερ-πολυάσχολο φίλο, η Lenovo έχει τη λύση.

Το laptop Lenovo Yoga 900 είναι ό,τι πρέπει για τον busy τύπο που κρύβεις μέσα σου. Ακόμα κι αν δεν τον κρύβεις καθόλου και δεν σταματάς λεπτό να μιλάς για δουλειά ή με φίλους, αυτό το laptop θα γίνει το καμάρι σου. Αv πάλι βλέπεις απλώς το laptop σου σαν εργαλείο και θέλεις να είναι χρηστικό και λειτουργικό, το Lenovo Yoga 900 είναι επίσης για σένα. Θα περιφέρεις περήφανος παντού ένα εντυπωσιακά λεπτό και ελαφρύ laptop πολλαπλών λειτουργιών (14.9 mm και 1.29 κιλά), με στυλ που θυμίζει κόσμημα.

Χάρη στο βελτιωμένο watchband hinge, προσφέρει αισθητά ομαλότερη περιστροφή της οθόνης και σου επιτρέπει να το αναστρέψεις, ακόμα και να το διπλώσεις για να το χρησιμοποιείς σαν tablet. Πλήθος λειτουργιών σε ένα φορητό υπολογιστή που δεν θα σε περιορίσει στιγμή. Με εντυπωσιακή διάρκεια μπαταριάς, τέσσερις λειτουργίες (laptop, stand, tent, tablet) και έως επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel® Core™ i7,  δεν σταματάς πουθενά. Μπορείς να δεις ανενόχλητος βίντεο ακόμα και 9 συνεχόμενες ώρες, ενώ θα είσαι ευέλικτος ανά πάσα στιγμή δουλεύοντας και ταυτόχρονα παίζοντας στην οθόνη πολλαπλής αφής που διπλώνει 360 μοίρες. Εκπληκτικά ισχυρό και ανθεκτικό, είναι ό,τι πιο εξελιγμένο στον κόσμο της τεχνολογίας και θα σε καλύψει σε κάθε στιγμή της πολυάσχολης καθημερινότητας.

Με το Yoga 500 σκέψου πόσο κουλ θα είσαι παίζοντας, δημιουργώντας και διασκεδάζοντας στο ίδιο λεπτό στην πιο multitasking εμπειρία της ζωής σου. Όσο για τους υπόλοιπους της παρέας; Όλοι θα θέλουν να δουν τι μπορεί να κάνει το καινούργιο σου laptop κι εσύ δεν θα σταματάς να μοιράζεσαι περιεχόμενο. Γίνεται πανεύκολα και με λιγότερα από 2.1 κιλά βάρος και πάχος μόλις 23mm δεν θα το αποχωρίζεσαι.

Η Lenovo φροντίζει και για την ασυναγώνιστα κουλ πλευρά σου που ψάχνει πάντα το κάτι παραπάνω. Το laptop Yoga 500 τα κάνει όλα εύκολα με οθόνη που αναδιπλώνεται έως 360°. Άνετη mainstream χρήση που κάνει τη δουλειά παιχνίδι σε τρία κομψά χρώματα: λευκό, μαύρο, κόκκινο. Με επεξεργαστή έως 6ης γενιάς Intel® Core™ i7 έχεις επαρκή ισχύ για να παίζεις, να δημιουργείς, να διασκεδάζεις ή να μοιράζεσαι περιεχόμενο. 

Η μαμά, που τα κάνει όλα κι έχει κι ένα σπίτι να φροντίσει, δεν προλαβαίνει να ψάξει και τα τεχνολογικά της… Το laptop Yoga 300 της Lenovo είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται εκείνη, αλλά κι εσύ που σπουδάζεις και θέλεις ολοκληρωμένες λύσεις. Εκτός από πολύ προσιτό, είναι ό,τι πρέπει για ευέλικτη, καθημερινή χρήση και κατανάλωση περιεχομένου, αφού με οθόνη αφής 11 ιντσών, μεταφέρεται εύκολα και είναι ιδανικό για να επικοινωνείς με συγγενείς και φίλους, αλλά και να απολαμβάνεις ψυχαγωγία. Κι από βάρος; Φιλικό για τη μέση, ζυγίζει μόλις 1,4 Kg. Έχει και πλούσιο στερεοφωνικό ήχο καθώς τα ηχεία σε συνδυασμό με την τεχνολογία Dolby® HomeTheater® χαρίζουν συναρπαστικές ηχητικές εμπειρίες.

Εκτός από υπολογιστής, το Yoga 300 γίνεται και tablet όταν τον χρειάζεσαι, χάρη στην περιστρεφόμενη οθόνη αφής. Mπορείς να μεταβείς εύκολα στις τέσσερις λειτουργίες του: laptop, stand, tent και tablet, ενώ το motion control σου λύνει τα χέρια.

Έχει και tablet η παρέα της Lenovo!

Η περηφάνια του γκατζετάκια, πάλι, βρίσκεται συγκεντρωμένη στο tablet Yoga Tab 3 Pro. Αν η ζωή σου συνοψίζεται σε ταινίες και σερφάρισμα αυτό το απόλυτο tablet είναι ό,τι ονειρευόσουν. Η Lenovo ξέρει ότι η τεχνολογία είναι η αδυναμία σου, γι’ αυτό το νέο της tablet έχει μέχρι και προτζέκτορα για… ιδιωτικές προβολές. Το σπίτι σου θα γίνει το στέκι της παρέας, κάτι σαν το προσωπικό σας σινεμά, αφού το πάτημα ενός κουμπιού αρκεί για να προβάλεις πεντακάθαρη εικόνα έως 70 ιντσών στον τοίχο ή στην οροφή, ενώ τα ηχεία δημιουργούν έναν τρισδιάστατο κινηματογραφικό ήχο. Χωρίς να χρειάζονται ακουστικά, ένα σκοτεινό δωμάτιο μετατρέπεται πανεύκολα σε home theater.

Σε αυτό το ιδιωτικό σινεμά η ζωή γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα, με ταινίες, παιχνίδια και μπόλικο σερφάρισμα. Όλα αυτά χωρίς να τρέμεις σε κάθε σου βήμα, αφού είναι ανθεκτικό στο νερό και ο ειδικός σχεδιασμός του εξασφαλίζει μοναδικό κράτημα. Με QHD οθόνη υψηλής ευκρίνειας (2560x1600) και AnyPen τεχνολογία θα ξενοιάσεις επίσης από το άγχος μη χάσεις το ειδικό στυλό, ξεχνώντας για πάντα τις δαχτυλιές.

Τα ηχεία του έχουν πλούσιο στερεοφωνικό ήχο, ενώ η τεχνολογία Dolby® HomeTheater® σου προσφέρει μια ανεπανάληπτη ηχητική εμπειρία. Θα ζεις μέσα στα παιχνίδια που παίζεις και θα βιώνεις κάθε ταινία ή βίντεο, σαν να ήσουν εκεί. Όσο εσύ απολαμβάνεις τα ζωντανά γραφικά, η ζωή της μπαταρίας θα σε εκπλήσσει, αφού διαρκεί έως 18 ώρες σε κανονική λειτουργία.

#Κaiomosyparxei

www.lenovo.gr/yoga

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ