Market

Συνεχίζουμε να «Μασάμε για Καλό» και το 2016

Η δράση της Orbit®, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μετά τα πολύ θετικά σχόλια που συγκέντρωσε η πρωτοβουλία «Μασάμε για καλό» από την τσίχλα Orbit®,της οποίας επίσημος διανομέας της στην Ελλάδα είναι η MARS Hellas, η δράση συνεχίζεται για 2η συνεχόμενη χρονιά και προσφέρει €0,05 ευρώ από την πώληση κάθε συσκευασίας στην προαγωγή της στοματικής υγείας των παιδιών και των εφήβων που φροντίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Χάρη στην ενθουσιώδη συμμετοχή του κόσμου, η Orbit® κατάφερε το 2015 να συγκεντρώσει συνολικά €24.000! Η μεγάλη ανταπόκριση αποτέλεσε εξαιρετική τιμή και χαρά για την Orbit® δεδομένου ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια άγγιξε χιλιάδες καταναλωτές, προσφέροντας έμπρακτα χαμόγελα ευτυχίας σε περισσότερα από 600 παιδιά και εφήβους που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS. Συνεχίζοντας να «Μασάμε για καλό!» και το 2016, το πρώτο στάδιο ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και τώρα επεκτείνεται και σε άλλες αλυσίδες super market δίνοντας σε όλους την δυνατότητα να συνεχίσουν να βοηθούν ενεργά, ενώ παράλληλα μπορούν να ενημερωθούν από την Orbit® για τη σημασία της σωστής στοματικής υγιεινής!

image

Μέσω social media και με hashtags όπως #MasameGiaKalo και #OrbitSOS πλήθος κόσμου και γνωστών προσωπικοτήτων, όπως η Μαίρη Συνατσάκη ενίσχυσαν και φέτος την πρωτοβουλία της Orbit® χαρίζοντας χαμόγελα χαράς στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Έτσι η Orbit® σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS στηρίζει την κινητή οδοντιατρική μονάδα που θα χειριστεί η Παιδοδοντική Εταιρεία, με στόχο την παροχή επιτόπιων ελέγχων και οδοντιατρικών θεραπειών στα Παιδικά Χωριά SOS σε Θεσσαλονίκη (4-8/5), Κομοτηνή (25-29/5), Ιωάννινα (15-19/6), Ξάνθη (6-10/7) καιΑθήνα (1-15/9).

«"Μασάμε για καλό" και το 2016 και προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα!»