Market

CU Around: Μια πλατφόρμα που μοιράζει έντονες συγκινήσεις

Ένα πρόγραμμα ανταμοιβής που έχει προσαρμοστεί στην καθημερινότητα των νέων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
126741-285071.jpg

Όταν είσαι νέος αισθάνεσαι ότι ο κόσμος σου ανήκει, ότι κάθε στιγμή είναι μοναδική.Λατρεύεις να ταξιδεύεις είτε με το μυαλό είτε μ’ ένα σακίδιο στον ώμο. Νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνείς και να μοιράζεσαι αυτά που σε κάνουν όχι μόνο να χαίρεσαι αλλά κι αυτά που σε ζορίζουν. Επικοινωνία όμως, δεν είναι μόνο το κινητό. Είναι οι εμπειρίες, τα συναισθήματα, τα κολλήματα, οι ιδέες. Είναι όσα σε φέρνουν κοντά με τους άλλους και όλα όσα μπορείς να μοιράζεσαι. Και το CU AROUND δημιουργήθηκε για να βρίσκεις νέους τρόπους για να ζεις και να μοιράζεσαι. Ένα πρόγραμμα ανταμοιβής που έχει προσαρμοστεί στην καθημερινότητα των νέων. 

Η αρχή έγινε με το πιο ανατρεπτικό party του περασμένου χρόνου, το πρώτο ΝΕΟΝ party σε καράβι. Το γκαράζ ενός πλοίου της Blue Star Ferries μετατράπηκε, ένα βράδυ του Σεπτέμβρη, σε club και 1000 λίτρα neon μπογιάς εκτοξεύτηκαν σε 1500 άτομα που χόρευαν σε ξέφρενους ρυθμούς. Στα decks, δέκα από τους γνωστότερους alternative DJs της Ελλάδας. Δεν τους λες και λίγους! Αυτοί που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την είσοδο στο πάρτι (το event έγινε πολύ γρήγορα sold out) γιόρτασαν τη λήξη του καλοκαιριού και την έναρξη της νέας σεζόν σε ένα μουσικό και χορευτικό παραλήρημα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η αλήθεια είναι ότι όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν σε εκείνο το καράβι, ακόμα ξεπλένουν την μπογιά από τα μπλουζάκια τους.

image

image

image

Μετά το πάρτι-έπος στο καράβι, το CU AROUND έδωσε την ευκαιρία σε 2 φίλους του να γιορτάσουν τα γενέθλια τους διοργανώνοντας ένα πάρτι με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Έτσι λοιπόν η Σοφία γιόρτασε τα γενέθλια της ακούγοντας το “Happy Birthday” από το μικρόφωνο του Μύρωνα Στρατή και ο Βασίλης τραγουδώντας ‘Πάντα Καλοκαίρι’ μαζί τους Vegas. 

image

image

Στη συνέχεια, το CU AROUND έφερε τον τρόμο στο κέντρο της Αθήνας διοργανώνοντας μεταμεσονύκτια προβολή μιας κλασσικής horror ταινίας στο ODEON ΟΠΕΡΑ. Οι θαρραλέοι φίλοι μετά την προβολή είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα ιδιαίτερο Horror party με αλυσοπρίονα, τσεκούρια, μάσκες, μαχαίρια, ζουρλομανδύες και τους γνωστούς alternative DJs Postriper, MNDL και Kris Riot. Spooky! 

image

Μετά, από όλα αυτά θα νόμιζε κανείς ότι οι εμπειρίες του CU AROUND έφτασαν στο τέλος τους. Αλλά το βράδυ της τελευταίας Κυριακής του Γενάρη, μυστήριο κατέκλυσε τους χώρους του Factory Outlet και 180 τυχεροί φίλοι του CU είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο μεγαλύτερο escape room στην Ελλάδα που στήθηκε αποκλειστικά γι’αυτούς. Λουκέτα, φακοί, κρυφά μηνύματα με UV, μυστικοί συνδυασμοί, QR codes και πολλές δόσεις γρίφων περίμεναν τους φίλους του CU AROUND που έζησαν αυτή τη γεμάτη αδρεναλίνη εμπειρία στους σκοτεινούς ορόφους και διαδρόμους του Factory Outlet.

image

image

Με δυο λόγια το CU AROUND ήρθε όχι μόνο για να διευκολύνει την καθημερινότητα των νέων αλλά και να προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Γιατί επικοινωνία δεν είναι μόνο το κινητό. Είναι όλα αυτά που μας φέρνουν πιο κοντά. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ