Market

Το κορυφαίο μουσικό show του πλανήτη “X-FACTOR” ξεκίνησε την προβολή του

H Sony Mobile το υποστηρίζει φανατικά!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
126563-284541.jpg

Η Sony Mobile συνεργάζεται με το κανάλι του ΣΚΑΙ και στηρίζει την παραγωγή του “X-Factor” show, που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 22:00 στη μικρή οθόνη.

Πρωτοπορώντας πάντα σε όλες τις μεγάλες και σύγχρονες παραγωγές, η Sony Mobile εξοπλίζει το show και τους πρωταγωνιστές του με συσκευές smartphones και tablets και κάνει την επικοινωνία τους ακόμα πιο εύκολη και άμεση.

Τα υπερσύγχρονα smartphones Xperia Z5 & Xperia Z5 compact, ολόκληρη η σειρά των αδιάβροχων tablets, Z2, Z3 Tablet Compact & Z4, αλλά και οι ολοκαίνουργιες συσκευές Xperia X θα παρουσιαστούν τηλεοπτικά στο ευρύ κοινό, αξιοποιώντας όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της Sony στην full High-Definition παραγωγή του ΣΚΑΙ, που προσθέτει ένα νέο κεφάλαιο στο πιο δημοφιλές talent-show του πλανήτη.

Με παρουσιαστή στα live shows τον απόλυτο Έλληνα star Σάκη Ρουβά και κριτική επιτροπή τους δημοφιλείς Γιώργο Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα & Θοδωρή Μαραντίνη, το X-Factor θα πρωταγωνιστήσει στις οθόνες μας μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ