Market

Η νέα σειρά λευκών κρασιών “ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ” και τα κρασιά παλαίωσης ΙΑΝΟΣ παρουσιάζονται στο wine bar “Classic Nouveau”

Πέμπτη 21 Απριλίου στις 21:00

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
126492-284303.jpg

Rouvalis Winery: Η νέα σειρά λευκών κρασιών “ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ” και τα κρασιά παλαίωσης ΙΑΝΟΣ παρουσιάζονται στο wine bar “Classic Nouveau”, στην Νέα Σμύρνη.

O Άγγελος Ρούβαλης ξετυλίγει τα μοναδικά τους αρώματα σε μια βραδιά γευσιγνωσίας αφιερωμένη στο κοινό, την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 21:00.

Την Πέμπτη 21 Απριλίου και ώρα 21:00, στο αγαπημένο wine bar Classic Nouveau στην Νέα Σμύρνη παρουσιάζονται σε μια βραδιά γευσιγνωσίας τα δροσερά και αρωματικά λευκά κρασιά της νέας σειράς του Άγγελου Ρούβαλη ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ καθώς και τα αγαπημένα κρασιά παλαίωσης ΙΑΝΟΣ. Μαζί με την δοκιμή των κρασιών θα έχετε την επιλογή να γευτείτε νηστίσιμα εδέσματα στην τιμή των 15 €/άτομο.

Η σειρά ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ, αποτελείται από δύο πολύ ιδιαίτερες ετικέτες που προκύπτουν από τον συνδυασμό αγαπημένων οινικών γεύσεων. Στην φιάλη με την χρυσή ετικέτα, συναντώνται οι ποικιλίες του Viognier , με τον ελληνικό Ροδίτη.

Το κρασί, αποτελεί μια σύνθεση από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δυο ποικιλιών σε ένα ενιαίο σύνολο – δημιουργώντας ένα κρασί διαμάντι στην παγκοσμιοποιημένη αγορά του κρασιού!

Το μπλε χρώμα της δεύτερης φιάλης της σειράς ΜΙΤΟΣ της Αριάδνης, σηματοδοτεί την ένωση Sauvignon Blanc με το σπάνιο Ασύρτικο. Στην Αιγιαλεία, το Ασύρτικο εκφράζει την τυπικότητα της ποικιλίας αλλά και το terroir της περιοχής, με την ορυκτότητα και τα εσπεριδοειδή που διακρίνονται στην γεύση του, δίνοντας ένα εκρηκτικά αρωματικό και ιντριγκαδόρικα κομψό, γευστικό αποτέλεσμα.

Tα κρασιά παλαίωσης IANOS, ωριμάζουν στην υπόγεια κάβα του Άγγελου Ρούβαλη μέσα σε γαλλικά δρύινα βαρέλια όπου και γίνονται αντικείμενο εξαιρετικής φροντίδας με στόχο την παράδοση ενός μοναδικού αποτελέσματος. Οι βραβευμένες ετικέτες που θα παρουσιαστούν στην γευσιγνωσία IANOS Cabernet Sauvignon 2004 με το ρουμπινί χρώμα και την γεμάτη γεύση του και ο λευκός οίνος IANOS Chardonnay 2009 με το πλούσιο και σύνθετο άρωμα του, αποτελούν την απόλυτη επιτομή της δημιουργίας.

Την παρουσίαση των κρασιών επιμελείται η Θεοδώρα Ρούβαλη.

Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στο 210-9316536.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ