Market

Aνεξέλεγκτοι Έλληνες φοιτητές γυρίζουν την Ευρώπη!

Δύο ομάδες φοιτητών γυρνάνε την Ευρώπη χωρίς ούτε 1€, με συνάλλαγμα το Red Bull. Yποστήριξέ τους!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
126301-283751.jpg

Ναι, είναι αλήθεια! Δύο ομάδες φοιτητών, οι React και The Dream Team, που συμμετέχουν στην περιπέτεια του Red Bull Can You Make It 2016, ξεκίνησαν στις 12 Απριλίου από το Εδιμβούργο με προορισμό το Παρίσι, έχοντας μαζί τους 24 κουτάκια Red Bull, καθόλου χρήματα, λίγα ρούχα και μπόλικη τρέλα! Το Red Bull TV προσπαθεί να εντοπίσει τις κινήσεις των 500 φοιτητών που ζούνε μια περιπέτεια στην Ευρώπη! Δες καθημερινά στις 22:00 την εκπομπή εδώ!

Στην πρώτη δεκάδα οι αχτένιστοι κι αλλόφρονες "The Dream Team" του Μετσόβειου Πολυτεχνείου! Είναι τόσο αδίστακτοι που... δε δίστασαν να χορέψουν στη μέση του δρόμου και να κάνουν wakeboard για να μαζέψουν πολύτιμους adventure points!

image

Η Dream Team ξεκουράζεται...

Τα video και οι φωτογραφίες που ανεβάζουν στη σελίδα τους οι τρεις φίλοι αποκαλύπτουν πως έχουν ξεφύγει τελείως! Κάνουν biggy bag με ανυποψίαστες ηλικιωμένες και έχουν καταφέρει να ανταλλάξουν κουτάκια Red Bull για εισιτήρια τρένου, διανυκτέρευση (κι ελπίζουμε και μπάνιο) σε μοτέλ στο Δουβλίνο αλλά και με ακτοπλοϊκά εισιτήρια! Ακολούθησέ τους εδώ και κάνε share για να τους υποστηρίξεις με social points!

image

Οι React ανταλλάσουν Red Bull για εισιτήρια

Οι "React" αγνοούνται! Η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έδωσε τελευταίο στίγμα στο Milton Keynes της Αγγλίας, 536χλμ μακριά από το σημείο εκκίνησης, μα κανείς δεν ξέρει να πει πως κατάφεραν να φτάσουν εκεί! Ανεβάζουν μόλις λίγες φωτογραφίες στη σελίδα τους, κρατώντας όλη τη διασκέδαση για πάρτη τους! Ακολούθησέ τους εδώ και κάνε share για να τους υποστηρίξεις με social points!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ