Market

Γίνε μεταπτυχιακός φοιτητής για ένα Σαββατοκύριακο!

Η Σχολή Βακαλό συμμετέχει στο Open House Athens 2016 και ανοίγει στο κοινό το εκπαιδευτικό της έργο

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Έχω διαλέξει το σωστό επάγγελμα;». Είναι μια σκέψη που έχει περάσει από το μυαλό όλων μας. Είναι πολλές φορές που νιώθουμε ότι αυτό που σπουδάσαμε ή σπουδάζουμε δεν έχει σχέση με αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε στη ζωή μας. Αλλά πώς μπορούμε να το ξέρουμε; Δεν θα ήταν τέλειο αν είχαμε τη δυνατότητα να γίνουμε μαθητές για λίγο, παρακολουθώντας κάτι που πραγματικά μας αρέσει, αλλά ποτέ δεν είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε;

Η Σχολή Βακαλό συμμετέχει και φέτος ως μέγας χορηγός στο Open House Athens 2016, όπου διάφορα κτίρια της πόλης ανοίγουν τις πόρτες τους στο Αθηναϊκό κοινό. Η Σχολή Βακαλό όμως, εκτός από τους χώρους της μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά και στο εκπαιδευτικό της έργο. Μετά τον πολύ επιτυχημένο κύκλο «Be a student for a week», που εγκαινίασε πριν δυο χρόνια, ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.

Ο νέος πρότυπος κύκλος λέγεται «Be an MA student for a weekend» και αφορά μια μοναδική εμπειρία μεταπτυχιακών σπουδών στο Design. To Σάββατο 23 Απριλίου και την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 μπορούμε να γίνουμε μαθητές για δυο μέρες και να παρακολουθήσουμε διαλέξεις, εργαστηριακά projects και παρουσιάσεις-συζητήσεις πάνω στα θέματα του σύγχρονου design. Ο κύκλος αναπτύσσεται σε δύο παράλληλα προγράμματα που αντιστοιχούν στις μεταπτυχιακές ειδικότητες της Οπτικής Επικοινωνίας (Visual Communication) και του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού (Architectural Design) και απευθύνεται σε τελειόφοιτους/ απόφοιτους ανωτάτων σχολών καλών ή εφαρμοσμένων τεχνών, γραφιστικής, αρχιτεκτονικής ή συναφών αντικειμένων.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής (η αίτηση αφορά μία από τις δύο ειδικότητες) στη Γραμματεία της Σχολής ή ηλεκτρονικά στο vakalo.gr/epikoinonia/. Ως «θέμα» πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος «Be a MA student for a weekend/ architectural» ή «Be an MA student for a weekend/ visual», ανάλογα με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Αν είναι δυνατόν, καλό είναι να αναγράφονται η ηλικία σας και οι σπουδές που κάνετε ή έχετε ολοκληρώσει. Σε περίπτωση υπεράριθμων αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

*Σημειώνεται ότι η παρακολούθηση είναι δωρεάν, δεν απαιτεί τίποτε άλλο εκτός από τη συνεπή, ενεργή συμμετοχή και δεν συνεπάγεται καμία δέσμευση για εγγραφή στη Σχολή.

**Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Κεντρικό κτίριο Σχολής Βακαλό Art& Design

Λάμπρου Κατσώνη 26, 11471, Λυκαβηττός

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6442514

e-mail: info@vakalo.gr

www.vakalo.gr