Market

Novaguide.gr, ο νέος ηλεκτρονικός τηλεοπτικός οδηγός!

Μη μένεις στο ζάπινγκ, μάθε εύκολα και γρήγορα ό,τι θα δείξει η τηλεόραση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
125279-281195.jpg

Υπάρχουν μέρες που μετά τη δουλειά θέλω να πάω για ένα ποτό, αλλά είναι κι εκείνες οι μέρες που δεν έχω όρεξη να δω κανέναν. Που θέλω να γυρίσω σπίτι, να βάλω τη φόρμα, να αράξω στον καναπέ και να δω τηλεόραση. Αλλά φαίνεται ότι κι εδώ ισχύει ο γνωστός νόμος (του Μέρφι): όταν το θέλεις, η τηλεόραση δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον.

Μιας και είμαι τηλεορασάκιας, λοιπόν, άκουσα με μεγάλο ενδιαφέρον για το Novaguide.gr, που συστήνεται ως ο πιο πλήρης και σύγχρονος τηλεοπτικός οδηγός. Αφού έμαθα τα πάντα, τα μοιράζομαι μαζί σας. Στην ουσία, δεν πρόκειται μόνο για έναν τηλεοπτικό οδηγό και δεν απευθύνεται μόνο στους συνδρομητές της Nova αλλά σε όλους. Είναι διαθέσιμος σε Web, iOS και Android και εκτός του ότι παρέχει τα πάντα γύρω από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, προσφέρει επίσης προτάσεις, αφιερώματα, δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένου προφίλ, διαγωνισμούς και πολλά άλλα. Με δυο λόγια, στο Novaguide.gr θα βρείτε το καθημερινό αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών σε ελληνικά και αγγλικά, προτάσεις και αφιερώματα για αθλητικές μεταδόσεις, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά κ.ά.

Επίσης, στο Novaguide.gr μπορεί κάποιος να βρει όλα τα νέα γύρω από τα σημαντικότερα βραβεία της τηλεοπτικής showbiz, όπως τα Oscars, οι Χρυσές Σφαίρες, τα Βραβεία SAG και τα Βραβεία Καννών, ενώ με τη χρήση λέξεων κλειδιών η αναζήτηση του αγαπημένου τηλεοπτικού προγράμματος γίνεται πολύ εύκολη και πολύ γρήγορη.

Το καλύτερο; Μέσα από τη δημιουργία εξατομικευμένου προφίλ μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου τηλεοπτικό οδηγό, είτε με τη δημιουργία λογαριασμού, είτε με σύνδεση μέσω του προφίλ σου στο facebook. Μπορείς να επιλέξεις τις αγαπημένες σου εκπομπές, τα αγαπημένα σου κανάλια, να ενεργοποιήσεις τις υπενθυμίσεις σου σε live περιεχόμενο και να ενημερώνεσαι μέσω push notification (στη mobile εφαρμογή), e-mail, ή και μέσω inbox στο Novaguide.gr. Μπορείς επίσης να κάνεις share τις επιλογές σου στα social media.

Τέλος, μέσα από διαγωνισμούς, το Novaguide.gr μοιράζει στους φίλους του πλούσια δώρα. Μπες στο www.novaguide.gr ή κατέβασε την εφαρμογή (iOS | Android) στο κινητός σου για να ενημερώνεσαι και να οργανώνεις τον τηλεοπτικό σου χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

image

> Μάθε περισσότερα για το Novaguide.gr: www.novaguide.gr/Info

> Κατέβασε την εφαρμογή σε iOS / Android: www.novaguide.gr/Apps

> Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide

> Προτάσεις: www.novaguide.gr/Protaseis

> Αφιερώματα: www.novaguide.gr/Afieromata 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ