Market

Μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων από τον Caffè Vergnano

Για να απολαύσεις έναν αυθεντικό espresso στο σπίτι

2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Caffè Vergnano, master της τέχνης του τέλειου espresso για περισσότερα από 130 χρόνια, έχει ένα όραμα: να παράγει εξαιρετικό καφέ, δίνοντας έμφαση στη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την ποιότητα. Με τη σειρά προϊόντων του, ο Caffè Vergnano προσφέρει στους λάτρεις του καφέ τέσσερεις διαφορετικούς τρόπους για να απολαύσουν έναν αυθεντικό espresso στο σπίτι: κάψουλες, χάρτινες ταμπλέτες, αλεσμένο και άκοπο καφέ.

Κατέχοντας τα μυστικά του αυθεντικού Ιταλικού εσπρέσο, προσφέρει ανώτερης ποιότητας χαρμάνια, επιλέγοντας μόνο τις καλύτερες ποικιλίες καφέ από όλο τον κόσμο, οι οποίες επεξεργάζονται με παραδοσιακές μεθόδους καβουρδίσματος.

image

Με τη σειρά Èspresso1882, ο Caffè Vergnano μοιράζεται τα μυστικά του και φέρνει την απόλαυση του αυθεντικού Ιταλικού εσπρέσο απευθείας στην κουζίνα μας. Η σειρά Èspresso1882 διαθέτει έξι απολαυστικές γεύσεις με υπέροχα αρώματα, ενώ οι κάψουλές της είναι συμβατές με τις μηχανές οικιακής χρήσης της Nespresso®* και τις μηχανές Èspresso1882 TRÈ.

Èspresso1882 Arabica: αρωματικό μείγμα με νότες φρέσκων φρούτων, λουλουδιών και κέδρου

Èspresso1882 Cremoso: πλούσιο μείγμα με χρυσή κρέμα και άρωμα που διαρκεί

Èspresso1882 Intenso: μείγμα με πικάντικες νότες που θυμίζουν καβουρδισμένο αμύγδαλο

Èspresso1882 Lungo Intenso: ισορροπημένο μείγμα με πλούσια γεύση και άρωμα.

Èspresso1882 Bio: βιολογικό μείγμα, με αρώματα φρούτων, γλυκόξινη γεύση και επίγευση σοκολάτας

Èspresso1882 Decaf: ντεκαφεϊνέ μείγμα με πλούσιο άρωμα και έντονες φρουτώδεις νότες σανταλόξυλου

Èspresso1882 Macchiato: μείγμα με έντονη γεύση, από τις καλύτερες ποικιλίες Arabica στην Κεντρική και Νότια Αμερική, την Αφρική και την Ασία

Συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία στην τεχνολογία, ο Caffè Vergnano είναι ο πρώτος στην Ιταλία που λάνσαρε το 2011 κάψουλες συμβατές με Nespresso, οι οποίες βραβεύτηκαν ως «Προϊόν της Χρονιάς» για την Ιταλία, τον περασμένο μήνα.

Επιπλέον, ο Caffè Vergnano διαθέτει κάψουλες Espresso, Arabica, Cremoso, Intenso, Decaf και Macchiato, συμβατές με μηχανές Lavazza® A Modo Mio®*.

image

Παράλληλα, η εμπειρία οδήγησε τον Caffè Vergnano και στη δημιουργία της σειράς ÈspressoTEA, με στόχο να ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Σε συνεργασία με τους ειδικούς του κλάδου, ο Caffè Vergnano ενσωμάτωσε στις κάψουλές του τις καλύτερες ποικιλίες τσαγιού, που υπόσχονται μια μοναδική γευστική εμπειρία. Η σειρά ÈspressoTEA διαθέτει τέσσερεις μοναδικές γεύσεις τσαγιού, ενώ οι κάψουλές της είναι συμβατές με τις μηχανές Èspresso1882 TRÈ και κάθε μηχανή οικιακής χρήσης της Nespresso®*.

image

ÈspressoTea Earl Grey: μαύρο τσάι με επίγευση περγαμόντου

ÈspressoTea English Breakfast: παραδοσιακό μείγμα από τις καλύτερες ποικιλίες μαύρου τσαγιού

ÈspressoTea Lemon: ιδιαίτερο μείγμα μαύρου τσαγιού με άρωμα λεμονιού

ÈspressoTea Green: πράσινο τσάι με ευεργετικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Η απόλαυση όμως δεν σταματάει εδώ! Ο Caffè Vergnano διαθέτει σειρά προϊόντων που εγγυώνται την ποιότητα του αυθεντικού Ιταλικού καφέ, για την οποία είναι γνωστός.

Χάρτινες ταμπλέτες:

Vergnano Pod Espresso Arabica: ελαφρά αρωματικός καφές με διακριτική γεύση

Vergnano Pod Espresso Espresso: πλούσιο μείγμα καφέ με έντονο άρωμα

Vergnano Pod Espresso Classica: ιδιαίτερα αρωματικός καφές με πλούσια γεύση

Vergnano Pod Espresso Decaffeinato: ισορροπημένος καφές με διακριτική γεύση και πλούσιο άρωμα

Αλεσμένος καφές:

Arabica 100%: ισορροπημένη γεύση με διακριτικό άρωμα

Arabica 100% Espresso: μείγμα των καλύτερων ποικιλιών Arabica της Κεντρικής Αμερικής και της Αφρικής

Decaffeinated: εκλεκτό ντεκαφεϊνέ μείγμα με πλούσια γεύση

Άκοπος καφές:

Espresso Casa Box 250gr: espresso με κρεμώδη υφή, σοκολατένια γεύση και έντονο άρωμα

Arabica 100% Box 250gr: 100% κόκκοι καφέ Arabica με ντελικάτο άρωμα και ελαφριά επίγευση

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το e-shop www.1882.gr ή τη σελίδα του Caffè Vergnano στο Facebook.

image

*Το συγκεκριμένο trademark δεν αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας Caffè Vergnano SpA, ούτε με κάποια άλλη που σχετίζεται με αυτή.

** Κάψουλές συμβατές με μηχανές οικιακής χρήσης Piccina, Espressgo®, Éspria, Favola Easy, Favola Plus, Favola Cappuccino, Magia®, Minù®, Simpla® Branded Lavazza® a Modo Mio, Lavazza a Modo Mio®, οι οποίες αποτελούν σήμα κατατεθέν και ανήκουν στην εταιρεία Luigi Lavazza S.P.A.. Η εταιρεία Casa del Caffè Vergnano S.P.A. αποτελεί ανεξάρτητο παραγωγό και δεν σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με την Luigi Lavazza S.P.A..