Market

Επιδότηση υγραερίου από την Autogas Tsopelogiannis

Αποκτήστε ένα σύστημα υγραεριοκίνησης και κινηθείτε πιο οικονομικά από ποτέ

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Αutogas Tsopelogiannis, που αποτελεί την κορυφαία εταιρία στον κλάδο της υγραεριοκίνησης τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την έναρξη του νέου της προγράμματος «Επιδότηση Υγραερίου», το οποίο ισχύει για περιορισμένο αριθμό εγκαταστάσεων που θα έχουν πραγματοποιηθεί έως τις 30 Ιουνίου 2016.

Με το εν λόγω πρόγραμμα, η Autogas Tsopelogiannis επιδοτεί, για κάθε νέα εγκατάσταση, το 20% του κόστους των καυσίμων έως το τέλος του χρόνου, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο το όφελος των οδηγών σε σχέση με τη βενζίνη.

Η ενέργεια πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Coral Gas και ισχύει για επιλεγμένα πρατήρια με το σήμα της Shell, Avin και Cyclon.

Η «επιδότηση υγραερίου» αποτελεί μέρος της ευρύτερης φιλοσοφίας της εταιρίας να κάνει την υγραεριοκίνηση όσο το δυνατόν πιο προσιτή στους οδηγούς, σε μία εποχή που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό, η Autogas Tsopelogiannis συνεχίζει να προσφέρει τα πιο αξιόπιστα συστήματα με την εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με ιδιαίτερα ευέλικτες δυνατότητες αποπληρωμής.

Για να αποκτήσετε και εσείς ένα σύστημα υγραεριοκίνησης και να κινείστε πιο οικονομικά από ποτέ, επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα Autogas Tsopelogiannis, καλέστε στο 2102835840 ή μπείτε εδώ.

Σχετικά με την Autogas Tsopelogiannis

Ο Όμιλος Eπιχειρήσεων Tsopelogiannis, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 115.000 αυτοκίνητα, ενώ περισσότερες από 15.000 εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης έχουν πραγματοποιηθεί, από την Autogas Tsopelogiannis, τα τελευταία χρόνια.

Το σύνολο των τεχνικών της εταιρείας είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Μεταφορών και εξειδικευμένο με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Όλοι οι εργαζόμενοι, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, είναι προσηλωμένοι σε έναν κοινό στόχο: Να παρέχουν υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου, κάνοντας την διαδικασία της μετατροπής του αυτοκινήτου μία γρήγορη, εύκολη και ευχάριστη εμπειρία.

After Sales by Autogas Tsopelogiannis

Η Autogas Tsopelogiannis είναι η μόνη εταιρεία στο χώρο της υγραεριοκίνησης με εξειδικευμένο τμήμα after sales service. 

Με δύο ξεχωριστές εγκαταστάσεις 1700τμ, τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, πολύχρονη εμπειρία και το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό, το μοναδικό στο είδος τους After Sales Service δημιουργήθηκε για να φροντίζει αυτοκίνητα με συστήματα LPG&CNG κάθε τύπου ή μάρκας.

image