Market

Το νέο ZPUMP Fusion 2.0 της Reebok είναι εδώ

Έτοιμο να εφαρμόσει στο δικό σου πόδι!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
124414-279142.jpg

Αν ψάχνεις για ένα κομψό παπούτσι τρεξίματος, το οποίο θα εφαρμόζει τέλεια στα δικά σου πόδια και θα σε συντροφεύει σε κάθε διαδρομή, τα νέα ZPUMP Fusion 2.0 της Reebok είναι τα running παπούτσια που χρειάζεσαι!

Σε αντίθεση με τα κλασικά παπούτσια τρεξίματος, τα οποία συνήθως αποτελούνται από 40 διαφορετικά μέρη, το Reebok ZPUMP Fusion 2.0 αποτελείται από μόλις τρία. Ο θάλαμος υποδοχής αέρα είναι ελαφρύς και απόλυτα προσαρμόσιμος, ώστε να φουσκώνει ανάλογα με τον τύπο του κάθε ποδιού και να το «αγκαλιάζει», πετυχαίνοντας άψογη εφαρμογή. Το PowerFrame, αποκλειστικό χαρακτηριστικό του ZPUMP Fusion 2.0, διασφαλίζει ότι το καλούπι που δημιουργείται από το θάλαμο αέρα θα παραμένει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πόδι, κλειδώνοντάς σε μια ξεχωριστή για τον κάθε έναν εφαρμογή. Τέλος, η ενδιάμεση σόλα από Carbonated foam είναι ειδικά διαμορφωμένη, για το πιο ελαφρύ και μαλακό πάτημα.

Όταν πατήσεις την αντλία του ZPUMP Fusion 2.0, ο αέρας διοχετεύεται μέσω της βαλβίδας και εγκλωβίζεται στους αεροθάλαμους, κάνοντάς τους να κουμπώσουν γύρω από το άνω μέρος του ποδιού – πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο εξατομικευμένη εφαρμογή.

Τα ZPUMP Fusion 2.0 είναι διαθέσιμα στο www.reebok.com\gr και σε επιλεγμένους συνεργάτες: http://reebok-zpump-fusion.gr/#/

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ