Market

«Άλλο ένα Πανηγύρι...»

9 και 10 Απριλίου

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το γνωστό σε όλους, μικρούς και μεγάλους, Πανηγύρι της Σχολής Μωραΐτη, η μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση της Μαθητικής Κοινότητας, τα τελευταία 38 χρόνια, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, στις 9 και 10 Απριλίου, στο Σχολείο, οργανωμένη από την εκλεγμένη από τους μαθητές επιτροπή.

Λίγα λόγια για το Πανηγύρι;

Μουσική, χαμόγελο και πολύς χορός είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το Πανηγύρι, με κυρίαρχα στοιχεία τις συναυλίες, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, αλλά και παιδικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.

Μερικά ακόμη στοιχεία που το διακρίνουν;

Λιχουδιές και τύχη, αφού ο καθένας μπορεί να επισκεφτεί την κρεπερί, το καφενείο-καντίνα και να προμηθευτεί, φυσικά, τους περιβόητους λαχνούς ώστε να συμμετάσχει στη λοταρία, η οποία δίνει την ευκαιρία σε όλους να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Το Πανηγύρι όμως του 2016 απόκτησε και επετειακό χαρακτήρα λόγω του εορτασμού των 80 χρόνων λειτουργίας του Σχολείου, με αποτέλεσμα η τελετή έναρξης, λήξης καθώς και οι μαθητικοί αγώνες να κρύβουν ακόμη περισσότερες εκπλήξεις.

Βασικοί καλεσμένοι που θα αποχαιρετήσουν μαζί μας το φετινό Πανηγύρι;

To αγαπημένο σε όλους συγκρότημα «Μέλισσες».

Τελευταίο και σημαντικότερο που θα πρέπει να γνωρίζετε;

Πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική διοργάνωση όπου τα χρήματα τα οποία συγκεντρώνονται διατίθενται σε ιδρύματα με κοινωφελείς σκοπούς. Έτσι και φέτος τα έσοδα θα διατεθούν στα ιδρύματα «Παιδική Στέγη» και «Κέντρο Ειδικών Ατόμων η ΧΑΡΑ».

Φορέστε λοιπόν το χαμόγελό σας και σας περιμένουμε όλους να περάσουμε ένα αξέχαστο διήμερο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.panigiri.gr