Market

Globe Bar Τrotting στο κέντρο της Αθήνας

Mε την υποστήριξη του World Class

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
123964-278056.jpg

Μια ανεπανάληπτη Fine Drinking εμπειρία έζησαν το βράδυ της Τετάρτης 16 Μαρτίου οι επισκέπτες του “Τhe Clumsies Hotel Bar”, σε μια πρωτοβουλία χωρίς προηγούμενο από την ομάδα του bar “The Clumsies”. Το World Class των Reserve Brands της Diageo δε θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη αυτή «συνάντηση των επτά».

image

Επτά από τα κορυφαία ξενοδοχειακά bar του πλανήτη - που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα των The World’s 50 Best Bars - φιλοξενήθηκαν για μία ημέρα, για τέσσερις ώρες συγκεκριμένα, στο “The Clumsies Hotel Bar”. Τέσσερις ώρες ήταν αρκετές για να ταξιδέψει κανείς από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη, από το Χονγκ Κόνγκ στο Μαϊάμι και από τη Σιγκαπούρη στη Νέα Υόρκη, απολαμβάνοντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

image

Η σκαλιστή ξύλινη πόρτα του εντυπωσιακού διώροφου αρχοντικού με ιστορία 100 ετών που στέγασε το “The Clumsies Hotel Bar”, άνοιξε λίγο μετά τις 19:30 και οι επισκέπτες άδραξαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ακριβείς αναπαραστάσεις των 7 καλύτερων hotel bars του κόσμου και να δοκιμάσουν τρία από τα signature cocktails τους.

image

image

image

Τα δωμάτια των 2 ορόφων του αρχοντικού πλημμύρισαν από νωρίς με όμορφες παρουσίες και οι αποστάσεις είχαν συρρικνωθεί, αφού καθένας μπορούσε πολύ εύκολα να αλλάξει ήπειρο, χώρα και πόλη μέσα σε μια στιγμή. Οι επισκέπτες του “The Clumsies Hotel Bar”, αυτού του καινοτόμου ξενοδοχειακού concept που έκανε αίσθηση ακόμα και στη διεθνή σκηνή του κλάδου, ξεναγήθηκαν σε όλα τα δωμάτια, γνώρισαν επτά γοητευτικούς προορισμούς, μοιράστηκαν συγκινήσεις και αποκόμισαν μια εμπειρία ζωής!

image

image

image 

image

image

Τα bars που συμμετείχαν στο “The Clumsies Hotel Bar”:

SAVOY AMERICAN BAR – Λονδίνο, #5 World’s 50 Best Bars

BROKEN SHAKER – Μαϊάμι , #14 World’s 50 Best Bars

LOBSTER BAR – Χονγκ Κόνγκ, #18 World’s 50 Best Bars

MANHATTAN BAR – Σιγκαπούρη, #35 World’s 50 Best Bars

NOMAD – Νέα Υόρκη, #36 World’s 50 Best Bars

DRY MARTINI – Βαρκελώνη, #42 World’s 50 Best Bars

DANDELYAN – Λονδίνο, #50 World’s 50 Best Bars

image 

image

Το WORLD CLASS αποτελεί ένα ορόσημο τελειότητας στο χώρο των bar και των cocktail, βοηθώντας τον κόσμο να ενδιαφέρεται περισσότερο για το τι ποτό θα απολαύσει και που θα το απολαύσει. Οι WORLD CLASS bartenders και τα bar στα οποία εργάζονται είναι συνώνυμα με την υψηλή αισθητική και την καταπληκτική εξυπηρέτηση ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν ασταμάτητα για να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο και να καθορίσουν τις νέες τάσεις στην κουλτούρα του cocktail.

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ