Market

Ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας

Κίνητρο οι νέες μειωμένες τιμές από την Εθνική Ασφαλιστική

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
123961-278020.jpg

Σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), τον Ιούνιο του 2015 πάνω από 1.000.000 οχήματα κυκλοφορούσαν ανασφάλιστα στους δρόμους της χώρας. Σήμερα, το πλήθος των ανασφάλιστων οχημάτων παραμένει υψηλό και το γεγονός αυτό αποτελεί πρωτίστως ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα. Το φαινόμενο των ανασφάλιστων οχημάτων θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή των πολιτών.

Μπροστά στο φαινόμενο αυτό, η Εθνική Ασφαλιστική, η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία, κατανοώντας τη γενικότερη οικονομική συγκυρία, αλλά και την ανάγκη του σύγχρονου Έλληνα οδηγού για ποιοτική ασφάλιση του αυτοκινήτου του σε προσιτό κόστος, πρωτοπορεί και προσφέρει νέα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου.

Με μήνυμα «Μην προσπερνάς αυτές τις τιμές» η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής στην ασφάλιση αυτοκινήτου έχει στόχο να ενημερώσει το ελληνικό κοινό, ασφαλισμένους της και μη, καθώς και όσους έχουν ανασφάλιστο όχημα για τις νέες μειωμένες τιμές στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου και να κάνει προσιτή τη σιγουριά που η Εθνική, η πρώτη ασφαλιστική, μπορεί να προσφέρει στην ασφάλιση του οχήματός τους!

Επίσης η Εθνική Ασφαλιστική επιδιώκει να δώσει λύσεις στους ασφαλισμένους της, δίνοντάς τους σήμερα την προστασία που έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Έτσι, προσφέρει σε όλα τα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου την κάλυψη «Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα» εξασφαλίζοντας την κάλυψη των υλικών ζημιών που θα προκληθούν στο όχημα των ασφαλισμένων της από άλλο, ανασφάλιστο όχημα, έως το ποσό των 100.000€, χωρίς να χρειάζεται να εμπλακούν οι ίδιοι σε νομικές διαδικασίες για την αποζημίωσή τους.

Μην προσπερνάτε λοιπόν αυτές τις τιμές! Μιλήστε τώρα με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο, μπείτε στο site www.ethnikiprotect.gr ή καλέστε στο 18189 και απολαύστε ασφαλή οδήγηση!

 

Advertisement

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ