Market

CARRERA 113/S

Το εμβληματικό επανασχεδιασμένο μοντέλο πιλότου αποτελεί τον πυρήνα της νέας signature συλλογής Carrera. 

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
123419-276727.jpg

Αυτός ο πανάλαφρος, κομμένος με λέιζερ σκελετός από ανοξείδωτο ατσάλι συμπληρώνεται με ματ φινίρισμα, συνδυάζοντας ρετρό και σύγχρονο ύφος.

CARRERA 115/S

Αυτός ο υπέρκομψος σκελετός είναι κατασκευασμένος από εξαιρετικά λεπτό ανοξείδωτο ατσάλι με ματ φινίρισμα, ξεχωρίζοντας στην συλλογή για την στρογγυλή του φόρμα.

Η συλλογή διαθέτει υπέρλεπτους σκελετούς που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μια ανάλαφρη αίσθηση που συνδυάζει άνεση όλη τη μέρα και σύγχρονο στιλ

Ο σχεδιασμός εστιάζει στα εμβληματικά Silhouette με μια ανεστραμμένη γέφυρα από την Πρωτότυπη Συλλογή Boeing Carrera - αυτή την φορά ιδωμένη από νέο πρίσμα. Οι κομμένοι με λέιζερ σκελετοί από ανοξείδωτο ατσάλι 0,7 χιλιοστών συμπληρώνονται από το λογότυπο, χαραγμένο με λέιζερ, στους βραχίονες. Συνολικά, πρόκειται για την λεπτότερη και ελαφρότερη και συνάμα πιο εντυπωσιακή και τολμηρή κολεξιόν μέχρι σήμερα.

CARRERA 113/S

ΧΡΩΜΑΤΑ:

ΜΑΤ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΟΝΟΧΡΩΜΟΙ ΦΑΚΟΙ, ελαφρώς ματ χρυσό, γκρι φακοί/ανοικτό χρυσό, σκούροι γκρι φακοί/ματ μπλε, μπλε φακοί/ματ γκρι, μπλε φακοί/ματ μαύρο, γκρι φακοί ή πράσινοι φακοί/χάλκινο χρυσό, σκούρο σικλαμέν/λευκό χρυσό, καφέ φακοί/ μαύρο χρυσό, γκρι φακοί.

Η συλλογή γυαλιών Carrera παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group. Διαθέσιμη σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ