Market

Νύχτες γεμάτες …#mexology από την τεκίλα El Jimador!

Η γνήσια έκφραση του μεξικάνικου πνεύματος, σε ανανεωμένη φιάλη με μίνιμαλ αισθητική

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο αστικός μύθος υποστηρίζει ότι είναι το ποτό της αιώνιας νεότητας. Την προέλευση της «ντύνει» ένα πέπλο μυστήριου που ξετυλίγεται μέχρι τα χρόνια των Αζτέκων. Η παράδοσή της είναι συνυφασμένη με έναν τόπο εξωτικό που το άκουσμα του και μόνο κάνει την καρδιά μας να χτυπά πιο έντονα. Η τεκίλα, το εθνικό ποτό του Μεξικό, μας έχει τροφοδοτήσει με ιστορίες γεμάτες πάθος και μυστήριο. Όπως ακριβώς θέλουμε να είναι και οι νύχτες μας!

Με βάση 100% μπλε αγαύη, η τεκίλα El Jimador αποτελεί την ατόφια έκφραση του μεξικάνικου πνεύματος. Τιμώντας τους jimadors, τους άνδρες που φροντίζουν με μεγάλη αγάπη και υπερηφάνεια την καλλιέργεια του σπάνιου αυτού φυτού, η ανανεωμένη El Jimador φιάλη είναι αφιερωμένη στις ξεχωριστές αυτές προσωπικότητες. Με ένα δυναμικό ανάγλυφο που απεικονίζει τον εμβληματικό jimador και μικρές αλλαγές στο μέγεθος, το σχήμα και την ετικέτα του μπουκαλιού της, η νέα φιάλη διαθέτει μίνιμαλ αισθητική και αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα και τον premium χαρακτήρα του μοναδικού αυτού ποτού.

Ηοικογένεια El Jimador

ΗEl Jimador, νο1 τεκίλα σε πωλήσεις στο Μεξικό, «γεννήθηκε» πριν από περίπου 20 χρόνια στη Casa Herradura, σε ένα από τα πιο εμβληματικά αποστακτήρια της χώρας, με έτος ίδρυσης το 1870. Διαθέτει «αριστοκρατική» καταγωγή, ξεχωριστή παράδοση και μπορεί κανείς να την απολαύσει σε δύο διαφορετικές εκδοχές:

image

Silver / Blanco

Διάφανη, μη παλαιωμένη τεκίλα από 100% αγαύη, με γλυκιά γεύση κίτρου και απαλή, ζεστή επίγευση. Με έντονη, «ζωηρή» προσωπικότητα, η silver ή blanco El Jimador αποτελεί εξαιρετική βάση για δημιουργικά cocktail με νεανικό χαρακτήρα και μεξικάνικο πάθος!

image

El Jimador Reposado

H Νο1 τεκίλα με 100% αγαύη σε πωλήσεις στο Μεξικό. Παλαιωμένη για δύο μήνες σε αμερικάνικο δρύινο βαρέλι, η Reposado ή αλλιώς «η ξεκούραστη», ξεχωρίζει για το χρυσαφένιο χρώμα και την ώριμη, πλούσια, γεμάτη πικάντικες νότες, γεύση της. Απαλή αλλά, ταυτόχρονα, έντονη και πληθωρική, η reposado πίνεται σκέτη, γουλιά-γουλιά, ή ως βάση σε απολαυστικά cocktail.

100% mexology

Αν και μερικοί την προτιμούν...σκέτη, η τεκίλα είναι άμεσα συνυφασμένη με το mixology, καθώς αποτελεί εξαιρετική βάση για δροσιστικά cocktail, με πιο γνωστό την αγαπημένη margarita. Εκτός από τα Mexican classic, η τεκίλα El Jimador έχει δημιουργήσει μοναδικά signature cocktail, εμπνευσμένα από μεξικάνικα χρώματα και αρώματα! Ανακαλύψτε πρωτότυπα El Jimador cocktail, όπως: το El Jimador El Diablo με El Jimador Blanco, Chambord και ginger beer, το Tales Margarita, με El Jimador Blanco και Southern Comfort, το El Toro, με El Jimador Reposado και liqueur Εdelflower και το Bull Frog, με El Jimador Reposado και sprite.

Τα συστατικά μιας πετυχημένης νύχτας είναι τελικά απλά. Μοναδικές στιγμές #mexology, με καλή παρέα και ένα ποτό που ξεχειλίζει πάθος, όπως η τεκίλα El Jimador!

Enjoy 100% Responsible.