Market

Τη νέα του σειρά λευκών κρασιών “ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ” παρουσιάζει ο Άγγελος Ρούβαλης

Όλα τα αγαπημένα κρασιά του οινοτέχνη, αλλά και η νέα του σειρά Μίτος, σας περιμένουν στο Ζάππειο Μέγαρο, 5-6-7 Μαρτίου.

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2016, Δευτέρα 7 Μαρτίου, 14:00

Και φέτος –όπως και κάθε χρονιά, ο Άγγελος Ρούβαλης, συμμετέχει στη μεγαλύτερη έκθεση κρασιού της Ελλάδας «Οινόραμα 2016», στο Ζάππειο Μέγαρο, 5-6-7 Μαρτίου. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι φημισμένες σειρές κρασιών του οινοτέχνη ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ, IANOS και το αγαπημένο ΑΣΠΡΟΛΙΘΙ, αλλά και η νέα σειρά ΜΙΤΟΣ της Αριάδνης με την οποία αρχίζει να ξετυλίγει τα μεγάλα λευκά κρασιά της ορεινής αμπελουργικής ζώνης της Αιγιαλείας.

Η παρουσίαση της καινούριας σειράς λευκών κρασιών του οινοτέχνη, “ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ” -που απαρτίζεται από συνδυασμούς ποικιλιών Viognier/Ροδίτη και Sauvignon Blanc/Ασύρτικου, θα γίνει την τελευταία μέρα του Οινοράματος, Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 14:00, από τον Άγγελο Ρούβαλη.

Τα λευκά κρασιά που απαρτίζουν την σειρά ΜΙΤΟΣ της Αριάδνης –προκύπτουν από τον μαγικό συνδυασμό αγαπημένων οινικών γεύσεων.

image

Στην φιάλη με την χρυσή ετικέτα, συναντώνται οι ποικιλίες του Viognier , με τον ελληνικό Ροδίτη που μας συγκινεί με την ποιότητα, την φινέτσα του και την πλούσια ολοκληρωμένη γεύση του. Το κρασί, αποτελεί μια σύνθεση από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δυο ποικιλιών σε ένα ενιαίο σύνολο – δημιουργώντας ένα κρασί διαμάντι στην παγκοσμιοποιημένη αγορά του κρασιού!

image

Το μπλε χρώμα της δεύτερης φιάλης της σειράς ΜΙΤΟΣ της Αριάδνης, σηματοδοτεί την ένωση Sauvignon Blanc με το σπάνιο Ασύρτικο. Στην Αιγιαλεία, το Ασύρτικο εκφράζει την τυπικότητα της ποικιλίας αλλά και το terroir της περιοχής, με την ορυκτότητα και τα εσπεριδοειδή που διακρίνονται στην γεύση του, δίνοντας ένα εκρηκτικά αρωματικό και ιντριγκαδόρικα κομψό, γευστικό αποτέλεσμα.

Η έκθεση κρασιού «Οινόραμα 2016», αποτελεί το μεγαλύτερο οινικό γεγονός της χρονιάς, και θα πραγματοποιηθεί φέτος από το Σάββατο 5 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, από τις 10:00 έως τις 19:00, στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών, σε έναν ιδανικό χώρο για τη προβολή των κρασιών. Εκεί, οι λάτρεις του κρασιού, και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασιά από πάνω από 150 μικρά και μεγάλα οινοποιεία απ’ όλη τη χώρα.

www.rouvaliswinery.gr