Market

Η Kuzina γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη

Απολαύστε μία ιδιαίτερη εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη 

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
122167-273789.JPG

Η Kuzina φέτος γιορτάζει μαζί με τους λάτρεις του εστιατορίου την ημέρα της Τσικνοπέμπτης!

Ο ζεστός χώρος της Kuzina, αλλά και το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, θα είναι εκεί για να υποδεχθούν τις παρέες που θα αποφασίσουν να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη στο κέντρο της Αθήνας!

Ο διάσημος chef Άρης Τσανακλίδης, δημιουργεί ένα menu ειδικά αφιερωμένο στην Τσικνοπέμπτη, παρουσιάζοντας με το δικό του μοναδικό και ευφάνταστο τρόπο παραδοσιακές γεύσεις για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Όσοι επισκεφθούν την αγαπημένη σε όλους Kuzina στις 03 Μαρτίου, θα ξεκινήσουν το γεύμα τους δοκιμάζοντας φλογέρες με αρνάκι, λιαστή τομάτα, μελιτζάνα και φέτα, αλλά και τους διάσημους λουκουμάδες με μους φέτας, λιαστή τομάτα, ελιά και σως ροδιού.

Παράλληλα, θα δροσιστούν με μία σαλάτα από λάχανο, καρότο, μαϊντανό και σελινόριζα, με σως εσπεριδοειδών και ψητό ταλαγάνι Μεσσηνίας.

Η Kuzina γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη

Στη συνέχεια, όπως επιτάσσει η μέρα, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μία ποικιλία κρεατικών με αρνίσια παϊδάκια, μπριζολάκια χοιρινά με κόκκαλο, σουτζουκάκια από μοσχαρίσιο κιμά, παϊδάκια κοτόπουλο, σουτζούκι ψητό και λουκάνικα χοιρινά τριών ειδών (πικάντικο, με πράσο και με πορτοκάλι), συνοδευόμενα από μίνι πατάτες, ψητό ταλαγάνι Μεσσηνίας, ψητή τομάτα και πίττες,

με σως από λαδολέμονο, μουστάρδα και σως πικάντε.

Το menu για δύο άτομα είναι 60€ και θα συνοδεύεται από ένα ποτήρι κρασί λευκό (Μαντινεία Σπυροπούλου) ή κόκκινο (Νάουσσα Χρυσοχόου) ανά άτομο, ή από μία μπύρα FIX 330ml.

Η Kuzina γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη

Η μοναδική Kuzina σάς περιμένει με την παρέα σας να γιορτάσετε την ξεχωριστή αυτή Πέμπτη του χρόνου και να απολαύσετε μία ιδιαίτερη εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Το εστιατόριο KUZINA, λειτουργεί καθημερινά 12:30-00:30. Αδριανού 9, Θησείο. 2103240133, www.kuzina.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ