Market

Ο τρόπος να έχεις το κινητό που θες

Λέγεται Shopengu.com και επαναπροσδιορίζει την ανταλλαγή κινητών συσκευών

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
121800-273521.jpeg

Θέλεις να έχεις τα καλύτερα smartphones και να συμβαδίζεις με την τεχνολογία, χωρίς όμως να πληρώνεις μια περιουσία για να τα αποκτήσεις; Την έχεις τη λύση, την οποία δημιούργησαν και εξέλιξαν άνθρωποι σαν κι εσένα και λέγεται Shopengu.com: η σοβαρή πρόταση στην ανερχόμενη ανταλλαγή κινητών.

Η ανταλλαγή κινητών συσκευών είναι ένα μοντέλο δοκιμασμένο και επιτυχημένο εδώ και 25 χρόνια στις ΗΠΑ και τη βόρεια Ευρώπη και σε βγάζει από την ταλαιπωρία να ψάχνεις συνέχεια στις αγγελίες, να φορτώνεσαι με συμβόλαια και με δόσεις. Πρόσεξε: «Ανταλλαγή» δεν σημαίνει «ξεμπερδεύω με την παλιά συσκευή μου». Πρώτα απ’ όλα είναι μία ολοκληρωμένη εμπειρία, αφού με λογικό και προσιτό κόστος μπορείς να έχεις τελευταίας τεχνολογίας συσκευές. Έτσι, όχι μόνο θα είσαι updated αλλά θα κάνεις καλό και στο περιβάλλον, αφού η παλιά σου συσκευή θα πάρει το δρόμο της ανακύκλωσης ή θα αγοραστεί από κάποιον άλλο, αφού περάσει από στάδια πιστοποιημένου ελέγχου.

Κι άλλο πλεονέκτημα: Στη Shopengu.com εκτός από τη δυνατότητα αγοράς ή ανταλλαγής με ολοκαίνουργια, σφραγισμένη συσκευή, μπορείς να επιλέξεις για την αγορά ή την ανταλλαγή σου μέσα από μια μεγάλη γκάμα refurbished ή μεταχειρισμένων κινητών συσκευών, ελεγμένων, πιστοποιημένων, με εγγύηση.

image

Και αν δεν βρεις στο κατάστημα το κινητό που θέλεις, ανταλλάσεις την παλιά σου συσκευή με voucher και -κατόπιν παραγελίας- μπορείς να το εξαργυρώσεις όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο. Άκου και το καλύτερο. Στη shopengu.com έχεις τη δυνατότητα να αλλάζεις τις συσκευές σου όσο συχνά θέλεις και το επιτρέπουν τα οικονομικά σου.

Μετά από δυναμική online παρουσία στη Βόρεια Ευρώπη η Shopengu.com άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα. Σε έναν μοντέρνο, υψηλής αισθητικής χώρο, με ανθρώπους που γνωρίζουν και είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να επιλέξεις την καλύτερη λύση που ταιριάζει στις οικονομικές σου δυνατότητες. Η shopengu.com σε καλοσωρίζει στον κόσμο της ανταλλαγής κινητών τηλεφώνων (και όχι μόνο) στο Χαλάνδρι, Κολοκοτρώνη 9, (2106836726) και on line στο www.shopengu.com.

Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

image

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ