Market

Το νερό είναι πηγή ζωής

Χρήσιμες πληροφορίες για το νερό απο τον κ. Τσαλδάρη Μανώλη, ιδιοκτήτης της εταιρείας WATERFRESHHELLAS. Πόσο σημαντικά ειναι άσα αναγράφονται στην ετικέτα; Οι πληροφορίες της ετικέτας αποτελούν την ταυτότητα του νερού. Το νερό διέρχεται απο κάποια πετρώματα τα οποία το εμπλουτίζουν με κάποια συστατικά, απο αυτά εξαρτάται η ανάλυση του νερού, η οποία αναγράφεται πάντα στο πίσω μέρος της ετικέτας.

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χρήσιμες πληροφορίες για το νερό απο τον κ. Τσαλδάρη Μανώλη, ιδιοκτήτης της εταιρείας WATERFRESHHELLAS.

Πόσο σημαντικά ειναι άσα αναγράφονται στην ετικέτα;

Οι πληροφορίες της ετικέτας αποτελούν την ταυτότητα του νερού. Το νερό διέρχεται απο κάποια πετρώματα τα οποία το εμπλουτίζουν με κάποια συστατικά, απο αυτά εξαρτάται η ανάλυση του νερού, η οποία αναγράφεται πάντα στο πίσω μέρος της ετικέτας.

Γιατί προτιμάμε το ελληνικό νερό;

Το ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό και το ελληνικό επιτραπέζιο νερό έχουν διακριθεί απο ειδικούς σαν νερό εξαιρετικής ποιότητας, τη στιγμή που οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι καταφεύγουν σε εμφιαλωμένο νερό απο την Ελλάδα. Το ελληνικό εμφιαλωμένο νερό έχει μικρές συγκεντρώσεις διαλυμένων αλάτων και σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο η μορφολογία των εδαφών απο όπου αντλείται το νερό και του βάθους των υδροφορέων της χώρας.Αναφερόμαστε δηλαδή στο νερό με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα, φτωχό σε νάτριο. Το γεγονός αυτό καθιστά τα ελληνικά νερά (τόσο τα επιτραπέζια όσο και τα φυσικά μεταλλικά) κατάλληλα για κατανάλωση απο τους καταναλωτές χωρίς καμία πιθανότητα επικινδυνότητας στην υγεία απο την καθημερινή χρήση τους. Σε αυτό συμβάλλει και το οτι οι περιοχές όπου αντλείται το νερό δεν έχουν κανενός είδους ρύπανση, είτε βιομηχανική είτε γεωργική.

Ποιά είναι η “WATERFRESH”;

Η WATERFRΕSH, εταιρεία του Τσαλδάρη Μανώλη δραστηριοποιείται δυναμικά στην εμπορία και διανομή εμφιαλωμένων νερών, ψυκτών νερου καθώς και φιλτράνσεις. Διαθέτουμε μια γκάμα απο προϊόντα των καλύτερων εμφιαλωμένων νερών και ψυκτών νερού με συσκευασίες 0,5l, 1l, 1,5l, 12.5l. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε ψύκτες νερού και ειναι η μόνη εταιρεία που σας παρέχει δωρεάν θερμοψύκτη νερού χωρίς καμία υποχρέωση στην κατανάλωση απολαμβάνοντας την καλύτερη ποιότητα νερού στο σπίτι σας ή την επιχείρηση σας. Έχουμε οχήματα ειδικά διαμορφωμένα για μεταφορές εμφιαλωμένου νερού καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό για της ανάγκες και την εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη. Διατηρούμε το εμφιαλωμένο νερό σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με επαγγελματική οργάνωση και αυστηρό πρόγραμμα καθαριότητας και ελέγχου θερμοκρασίας.

Πληροφορίες για τα σημεία πώλησης στοΤηλ: 2104913132, Email: info@waterfresh.gr, Επίσημο site: www.waterfresh.gr