Market

Παρακολουθείστε το 4ο επεισόδιο της σειράς της Nike, Margot vs Lilly

Το 4ο επεισόδιο της σειράς της Nike, Margot vs Lilly, είναι ήδη live και μπορείς να το παρακολουθήσεις στο YouTube channel της NikeWomen! Don’t miss it! Αυτήν την εβδομάδα στο Margot vs Lily, το στοίχημα ανατρέπεται! Η Margot αντιμετωπίζει το πρώτο της troll και φρικάρει συνειδητοποιώντας τι περνάει η Lily ως YouTube vlogger. Από την άλλη, η Lily χάνει τη Vivian από φίλη.

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
121683-272658.jpg

Το 4ο επεισόδιο της σειράς της Nike, Margot vs Lilly, είναι ήδη live και μπορείς να το παρακολουθήσεις στο YouTube channel της NikeWomen! Don’t miss it!

Αυτήν την εβδομάδα στο Margot vs Lily, το στοίχημα ανατρέπεται! Η Margot αντιμετωπίζει το πρώτο της troll και φρικάρει συνειδητοποιώντας τι περνάει η Lily ως YouTube vlogger. Από την άλλη, η Lily χάνει τη Vivian από φίλη.

Παρακολουθείστε το 4ο επεισόδιο της σειράς εδώ.

Στο νέο επεισόδιο κάνει guest εμφάνιση ο Jack McBrayer, ο οποίος ευθύνεται για τα troll μηνύματα που λαμβάνει η Margot στο κανάλι της. Παρόλο το trolling όμως δεν το βάζει κάτω, παραμένει πιστή στο στόχο της και πάει για τρέξιμο. Παράλληλα, η Lily χάνει την πρώτη της φίλη, σύντομα όμως θα δεχτεί μια νέα πραγματική πρόσκληση φιλίας! Μην χάσετε το 4ο επεισόδιο της σειράς!

#BETTERFORIT

#BFI

#NIKEWOMEN

Μείνετε συντονισμένοι κάθε εβδομάδα για να παρακολουθήσετε το πιο πρόσφατο επεισόδιο και να ενημερωθείτε για τα special looks που προβάλλονται στη σειρά στο http://news.nike.com/news/a-guide-to-margot-vs-lily-a-better-for-it-production

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ