Market

HORIZON το νέο ανδρικό άρωμα από τον οίκο DAVIDOFF

Κατακτώντας Νέες Κορυφές

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κατακτώντας Νέες Κορυφές

Βαδίζει σε ανεξερεύνητα μονοπάτια. Πίσω του η κορυφογραμμή, απέραντη, τελειώνει στον ουρανό. Η αύρα είναι δυνατή και αρωματισμένη με δεντρολίβανο, δέρμα, βέτιβερ. Κοιτάζει ευθεία και καρφώνει το βλέμμα του σ’ ένα μακρινό σημείο. Ευλύγιστος και ελεύθερος σαν αετός σκαρφαλώνει από βράχο σε βράχο. Προσγειωμένος, ξέρει προς τα που ακριβώς κατευθύνεται. Όταν φτάνει στην κορυφή μια πανοραμική θέα απλώνεται μπροστά του. Το μυαλό του είναι καθαρό, τα μάτια του προσηλωμένα, το βλέμμα του αποφασισμένο. Παίρνει βαθιά εισπνοή, ανοίγει τα χέρια του στον άνεμο, στρέφει το πρόσωπό του στον ήλιο. Ανάμεσα σε γη και ουρανό μια έντονη αίσθηση ελευθερίας γεννιέται. Βρίσκεται εκεί ακριβώς που θέλει να είναι. Είναι κύριος του εαυτού του.

Το Άρωμα

Συλλαμβάνοντας την ελευθερία της περιπέτειας, τη δύναμη της εξερεύνησης, την υπέρβαση των δυνατοτήτων, το άρωμα DAVIDOFF Horizon, διαχρονικό και μοναδικό δημιουργήθηκε από τους μάστερ αρωματοποιούς Olivier Pescheux και Jacques Huclier, με ευγένεια, γενναιοδωρία και ουσία.

Εξισορροπώντας τη δυαδικότητα ανάμεσα σε γη και ουρανό, το νέο άρωμα DAVIDOFF Horizon

ανοίγει με τις αιθέριες νότες από Γκρέιπφρουτ, Δεντρολίβανο και Πιπερόριζα που χαρίζουν την έντονη συγκίνηση της ψυχικής ανάτασης και της ανακάλυψης. Αντίθετα η καρδιά του και η βάση του δονούνται από τις δυνατές, αλλά γήινες νότες από Βέτιβερ και Πατσουλί, που καταλήγουν στην απαλή αγκαλιά του αποστάγματος Καρύδας, τυλίγοντας την επιδερμίδα με θαλπωρή και αισθησιασμό.

Το Μπουκάλι

Ισχυρό, αρρενωπό, λιτό και κομψό, το μπουκάλι του αρώματος DAVIDOFF Horizon δημιουργήθηκε με έμπνευση από τα φυσικά σχήματα, από βραχώδεις όγκους που σμιλεύονται από το χρόνο που περνά. Χωρίς περιττά στολίδια, δηλώνει σθεναρά την αρρενωπή του εμφάνιση.

Ήσυχες καμπύλες ισορροπούν με το καθαρό γυαλί που αποκαλύπτει το αρωματικό ελιξίριο στο χρώμα του κεχριμπαριού. Ο σχεδιαστής του, Alnoor, το περιγράφει ως «το αντικείμενο που θέλεις να κρατήσεις στα χέρια σου», ενώ το μεταλλικό του καπάκι είναι ιδιαίτερα λειτουργικό καθώς διαθέτει μηχανισμό που διευκολύνει τη σωστή χρήση του σπρέι.

Ο Άντρας

Δυνατός, ολοκληρωμένος, αντιμετωπίζει τη ζωή σαν περιπέτεια. Αναζητά απάτητες κορυφές, νέες συγκινήσεις, να ζει με ένταση. Είναι ένας σύγχρονος εξερευνητής, αβίαστα όμορφος, με ανέμελα μαλλιά, βαμβακερό πουκάμισο και πολυφορεμένες μπότες. Τίποτα δε μπορεί να τον σταματήσει.

Βαθιά ευχαριστημένος, άνετος με τον εαυτό του και τον κόσμο, διαθέτει μια ανεξάντλητη ενέργεια και εσωτερική δύναμη. Ελεύθερο πνεύμα, ανοιχτό σε νέες προκλήσεις, του αρέσουν τα ισορροπημένα και ξεκάθαρα πράγματα, όπως το άρωμά του.

Η Καμπάνια

Στην έντυπη καμπάνια του αρώματος, δημιουργία του φωτογράφου John Balsom, το Ιταλικής καταγωγής μοντέλο, Simone Bredariol, εκφράζει τον άντρα που εκπληρώνει τους στόχους του, που κατακτά τις δικές του κορυφές και αναζητά τους δικούς του ορίζοντες.

#reachyourhorizon

• DAVIDOFF HORIZON EDT 40ml, 75ml, 125ml

• DAVIDOFF HORIZON AFTER SHAVE BALM 100ml

• DAVIDOFF HORIZON SHOWER GEL 150ml

• DAVIDOFF HORIZON DEODORANT STICK 70gr

Διάθεση: ΜΑΡΤΙΟΣ 2016 σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.