Market

Swatch means Love

Ένα τρυφερό δώρο: Το νέο ρολόι της Swatch για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μαρίζα Μάντζιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Swatch είναι μία εταιρεία που πάντα βάζει την αγάπη και τη χαρά της ζωής σαν κινητήρια δύναμη στα ρολόγια που κατασκευάζει.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε ένα ρολόι, το TENDER PRESENT, που κυκλοφορεί ειδικά για τη φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στο οποίο αυτή η φιλοσοφία γίνεται κυριολεκτικά κινητήρια δύναμη: στην καρδιά του μηχανισμού του ρολογιού, ο τροχός κίνησης είναι μία κατακόκκινη καρδιά στην οποία είναι συνδεδεμένα όλα τα εξαρτήματα της λειτουργίας του.

Ένας όμορφος συμβολισμός που φανερώνεται μπροστά μας σε όλη του την ακρίβεια και εύρυθμη κίνηση, καθώς βλέπουμε όλες του τις πολύχρωμες λεπτομέρειες, γρανάζια, βίδες, τροχούς να δουλεύουν, μέσα από το διαφανές κρύσταλλο του ασημένιου καντράν.

image

Αυτή η καρδιά που χτυπάει (και μοιάζει να λέει «σ’αγαπάει») εκφράζει όλη την τρυφερότητα και τη λεπτότητα του TENDER PRESENT. Ακόμα και το μήνυμα που είναι γραμμένο στο πίσω μέρος από το λουράκι του ρολογιού λέει «Handle with care»: Χρησιμοποιήστε το με φροντίδα (και δεν εννοεί μόνο το ρολόι).

image

image

Η αγάπη ποτέ δεν είναι αρκετή. Γι’ αυτό και το φετινό Valentine Special TENDER PRESENT κυκλοφορεί σε μία διαφανή, κατακόκκινη πλαστική συσκευασία διακοσμημένη με πολλές λευκές καρδιές και μικρά σήματα που μας υπενθυμίζουν να το χρησιμοποιούμε με αγάπη και φροντίδα όπως ακριβώς και το αγαπημένο μας πρόσωπο στο οποίο θα το χαρίσουμε.

Ήρθε η ώρα να σκορπίσουμε αγάπη. Η ώρα της Swatch.


To TENDER PRESENT κυκλοφορεί στα αναγνωρισμένα σημεία πώλησης Swatch με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 70€.