Market

Adidas Pureboost X: Το μέλλον στο γυναικείο τρέξιμο

Τρέξε στην πόλη σου με άνεση και στυλ!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερες Αθηναίες εντάσσουν το τρέξιμο στην καθημερινότητά τους; Πολύ απλά γιατί το τρέξιμο απαιτεί μόνο 2 πράγματα: την πιο βασική κίνηση του ανθρώπινου σώματος και το σωστό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Και επειδή η σχέση των γυναικών με τα παπούτσια ήταν, είναι και θα είναι πάντα μια σχέση αγάπης, πολλές φορές ένα στυλάτο ζευγάρι running shoes, αποτελεί από μόνο του ένα πολύ καλό κίνητρο για μερικά χιλιόμετρα στο κέντρο της πόλης. Όχι;

Η adidas, το κορυφαίο αθλητικό brand που διαμορφώνει και αλλάζει συνεχώς το τρέξιμο παγκοσμίως έρχεται να σου δώσει την καλύτερη αφορμή για να εξερευνήσεις την πόλη σου τρέχοντας. Και αυτό γιατί τα νέα παπούτσια, Pure BOOST X, σχεδιάστηκαν από γυναίκες για γυναίκες. Οι τεχνολογίες και η άνεση που σου προσφέρει ένα παπούτσι είναι αδιαμφισβήτητα πολύ βασικά στοιχεία στην επιλογή σου, αν όμως αυτά συνδυάζονται και με κορυφαίο σχεδιασμό, τότε μιλάμε για τα πιο stylish χιλιόμετρα!

Σε αντίθεση με τα περισσότερα running παπούτσια που έχεις συνηθίσει, η λεπτή μορφή του Pure BOOST X, προσαρμόζεται και αγκαλιάζει το πόδι προσφέροντάς σου ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα. Highlight του νέου παπουτσιού της adidas, είναι η προσαρμοζόμενη καμάρα η οποία εφαρμόζει απόλυτα στο πέλμα, με αποτέλεσμα το πόδι να δείχνει μικρότερο, ενώ ταυτόχρονα παρέχει μία αίσθηση υποστήριξης σε κάθε βήμα. Είναι γεγονός πως το sporty look τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυναμικό comeback, οπότε το Pure BOOST X ήρθε για να ολοκληρώσει κάθε σου outfit από το πρωί ως το βράδυ.

I am Positive Energy

Στο Pure BOOST X, το τρέξιμο συνάντησε το στυλ και μαζί δημιούργησαν την πιο θετική ενέργεια. Η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου, λατρεύουν τη μόδα, «τρέχουν» για όλα όσα τους ευχαριστούν και δε θυσιάζουν με τίποτα τη διάθεσή τους. Το τρέξιμο δημιουργεί νέες εμπειρίες και το Pure BOOST X μας υπόσχεται υψηλές αποδόσεις και ξεχωριστό στυλ, για τα πιο «positive energy» χιλιόμετρα.

image

image

Advertisement