Market

Πότε είναι πιο ωραία η Αθήνα; Το πρωί ή το βράδυ;

Τρεις φίλες και η Amita Πρωινό δίνουν την απάντηση

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έχω δύο φίλες που είναι το ακριβώς αντίθετο. Η μία είναι αυτό που λέμε πρωινός τύπος και η άλλη βραδινός. Της «πρωινής» της αρέσει να σηκώνεται και να φεύγει από το σπίτι νωρίς. Να ανακατεύεται με τον κόσμο στις μεγάλες λεωφόρους ή να περπατάει στα στενάκια του ιστορικού κέντρου και να ανακαλύπτει μαγαζάκια. Από καινούργια χαριτωμένα καφέ, μέχρι παραδοσιακά μαγειρεία χωμένα σε κάποια στοά ή καταστήματα με vintage αντικείμενα. Κι εκεί κοντά στο απόγευμα, που ο ήλιος αρχίζει να πέφτει, γυρνάει στο σπίτι.

Η άλλη φίλη, η βραδινή, είναι το αντίθετο. Στα ίδια μέρη τριγυρνάνε αλλά εκείνη δεν βγαίνει από το σπίτι αν δεν εξαφανιστεί πρώτα ο ήλιος και δεν γυρνάει αν δεν κάνει μια επίσκεψη τουλάχιστον σε ένα μπαράκι μου μόλις ανακάλυψε. Συχνάζει και σε μια ταβερνούλα που πηγαίνει η φίλη του πρωινού, μόνο που η ταβερνούλα αυτή τα μεσημέρια είναι ήσυχη, με παρέες που απολαμβάνουν το φαγητό τους μιλώντας χαμηλόφωνα, ενώ το βράδυ μια κομπανία με δυο τρία όργανα παίρνει τη θέση της στη γωνία και το κέφι ανεβαίνει.

image

Μια Δευτέρα πρωί, κατάφερα και τις συνδύασα, ώστε να βρεθούμε και οι τρεις μαζί πριν πάει η καθεμία στη δουλειά της. . Ξεκινήσαμε από νωρίς να περπατάμε και ως συνήθως, η μία έλεγε ιστορίες της ημέρας, και η άλλη της νύχτας, αλλά στο τέλος καταλήξαμε ότι η πόλη μας είναι όμορφη όλες τις ώρες της ημέρας αφού πάντα έχει κάτι να προσφέρει. Καθώς περπατούσαμε και οι δύο σταμάτησαν και έβγαλαν από την τσάντα τους ένα μπουκαλάκι χυμό Amita Πρωινό. Τους το πήρα για να δω τι είναι. Έλεγε στην ετικέτα του ότι περιέχει φυσικό χυμό από 6 φρούτα (πορτοκάλι, μήλο, αχλάδι, μπανάνα, λεμόνι και μανταρίνι), φυτικές ίνες από σιτάρι ολικής άλεσης, μέλι, βιταμίνες C, D, A και E. Δεν παραξενεύτηκα. Είναι και οι δύο από τους ανθρώπους που θέλουν να προσέχουν τον εαυτό τους, αλλά θέλουν και την ευκολία τους. Θέλουν κάτι γρήγορο, υγιεινό και θρεπτικό για να ξεκινήσουν με ενέργεια τη μέρα τους.

Με ρώτησαν, εσύ #proino_ipies? και υιοθέτησα αμέσως τη συνήθεια τους! Αντί να αγχώνομαι προσπαθώντας να τα προλάβω όλα, βάζω στην τσέπη την Amita Πρωινό και έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι τα βασικά θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα μου για να ξεκινήσει την ημέρα του, τα παίρνω και με το παραπάνω. Πολύ περισσότερο εγώ, που είμαι και πρωινός και βραδινός τύπος.

·*Ο χυμός ψυγείου Amita Πρωινό κυκλοφορεί σε πρακτική συσκευασία των 250ml για να τον έχεις στο ψυγείο του σπιτιού σου ή να σε συντροφεύει οπουδήποτε αλλού: στο γραφείο, στο μετρό, στο δρόμο. Αποτελεί ένα ποιοτικό προϊόν υψηλών προδιαγραφών, βασισμένο στην καινοτομία και την πρωτοπορία της Coca-Cola Τρία Έψιλον.