Market

Alcatel onetouch Pop Star 4G

 To 4G αδερφάκι του εξαιρετικού OneTouch Pop Star 3G έρχεται και στην Ελλάδα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

To 4G αδερφάκι του εξαιρετικού OneTouch Pop Star 3G έρχεται και στην Ελλάδα

Εσωτερικά έχει ό,τι χρειάζεσαι από ένα smartphone τελευταίας τεχνολογίας: Σούπερ ισχυρό τετρπύρηνο επεξεργαστή 1.3 GHz, 1GB RAM και 8 GB εσωτερικής μνήμης – επεκτάσιμης μέχρι τα 32, ενώ τρέχει λειτουργικό Android 5.1 Lollipop για να μιλάς, να σερφάρεις, να τσατάρεις και να φεϊσμπουκάρεις με ασύλληπτες ταχύτητες στα δίκτυα 4G όλων των εταιριών κινητής.

image 

Η εξαιρετική οθόνη high definition 5 ιντσών με 75% λιγότερη αντανάκλαση έχει κρυστάλλινη ευκρίνεια που αναδεικνύει όλες τις λεπτομέρειες των φωτογραφιών σου και δεν σε αφήνει να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

Με την σούπερ κάμερα 8 MP βγάζεις υπέροχες φωτογραφίες και full high definition βίντεο ενώ και οι selfies σου έχουν εκπληκτική ποιότητα χάρη στην εμπρόσθια κάμερα 5 MP.

image

Εξωτερικά το Pop Star με το όμορφο καμπυλωτό design και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά κατασκευής προσαρμόζεται στο στυλ σου, όποιο κι αν είναι αυτό, με τα πανέμορφα μοντέρνα και κλασικά καλύμματα των συλλογών Funky, Δερμάτος, Glitz και Φυσικών-Οικολογικών, ενώ με ένα απλό σκανάρισμα κατεβάζεις και το αντίστοιχο wallpaper για να έχεις ένα κινητό τόσο μοναδικό όσο κι εσύ.

image

Σε τιμή που δεν θα πιστεύεις, δεν έχεις απολύτως κανένα λόγο να ξοδέψεις περισσότερα για να αποκτήσεις ένα από τα κορυφαία 4G κινητά τηλέφωνα της αγοράς.


popstar.alcatelonetouch.com