Market

Absolut Electrik

Νέα συλλεκτική φιάλη που «ηλεκτρίζει» τις νύχτες μας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
117074-261237.jpg

Φώτα να αναβοσβήνουν, ρυθμικά beats γύρω σου, αλλά εσύ πού βρίσκεσαι; Η πρώτη απάντηση είναι σε κάποιο club. Η σωστή, όμως, απάντηση είναι οπουδήποτε, αρκεί να έχεις κοντά σου μια Absolut Electrik, τη νέα συλλεκτική φιάλη που φέρνει ένα αίσθημα ενέργειας ικανό να «ηλεκτρίσει» κάθε βραδιά!

Η νέα συλλεκτική φιάλη της αγαπημένης βότκας διατίθεται σε μπλε electric και σε ασημί χρώμα, με ημιδιαφανή επικάλυψη που δημιουργεί see-through αντανακλάσεις. Τα δύο χρώματα αντιπροσωπεύουν το χαρακτηριστικό βαθύ μπλε της Absolut και την ηλεκτρική αγωγιμότητα του αργύρου. Είναι ακριβώς αυτός ο συνδυασμός ο οποίος δημιουργεί μία «ηλεκτρική» αίσθηση που θυμίζει φώτα που αναβοσβήνουν και ρυθμικά beats.

Η Absolut Electrik ακολουθεί την παράδοση του brand, σύμφωνα με την οποία κάθε χρόνο κυκλοφορεί μία νέα φιάλη που χαρακτηρίζεται από το πρωτοποριακό της σχέδιο. Και η νέα συλλεκτική φιάλη κάνει ακριβώς αυτό: έρχεται να συμπληρώσει την ιδέα της Absolut να «μεταμορφώσει» τη νύχτα εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικότητα.

image

Ο μπάρμαν-ρομπότ

Είπαμε, η φιάλη από μόνη της είναι ικανή να σου δώσει μια αίσθηση ότι βρίσκεσαι κάπου έξω. Φαντάσου να έχεις κι έναν μπάρμαν δίπλα σου. Η Absolut, στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της νέας της συλλεκτικής φιάλης και για να ενισχύσει τη μεταμόρφωση των parties στο σπίτι μέσω της τεχνολογίας, δημιούργησε επίσης τον Electric Barman. Είναι το πρώτο διαδραστικό ρομπότ-bartender, που «ακούει»στο όνομα ΕΒ-7 και θα τον βρείτε στο Absolut.com\gr\Electrik. Αφού σας ρωτήσει μερικές προσωπικές ερωτήσεις, θα συνεργαστείτε μαζί του για να δημιουργήσετε το δικό σας, προσωπικό κοκτέιλ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ