Market

Υποτροφίες COSMOTE

Φωτογραφίες από την απονομή των 50 υποτροφιών, αξίας €750.000

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
116949-260853.jpg

Τη σημαντική δράση της χορήγησης υποτροφιών σε πρωτοετείς φοιτητές πανεπιστημίων της ανώτατης εκπαίδευσης, που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες, συνέχισε για 14η συνεχόμενη χρονιά η COSMOTE, η οποία μάλιστα φέτος αύξησε τον αριθμό των υποτροφιών από 20 σε 50, δίνοντας συνολικά 750.000 ευρώ. Παράλληλα, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ που χάθηκε πρόσφατα, αποδόθηκε επιπλέον τιμητική υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης», ύψους 20.000 ευρώ, σε πρωτοετή φοιτητή της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από την οποία είχε αποφοιτήσει ο εκλιπών.

«Ό,τι καλύτερο έχουμε» ήταν το μήνυμα της εκδήλωσης απονομής των υποτροφιών, που φέτος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και ανέδειξε τη μεγάλη επιτυχία των 50 υποτρόφων που παρά τις σημαντικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν, κατόρθωσαν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να μπουν στο πανεπιστήμιο.

Οι υποτροφίες αποτελούν μέρος του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της COSMOTE, που περιλαμβάνει πλήθος δράσεων για τη στήριξη της εκπαίδευσης των νέων, τη μείωση του ψηφιακού χάσματος και την προώθηση της καινοτομίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι συνολικά από την έναρξη του προγράμματος υποτροφιών έως σήμερα έχουν διατεθεί περισσότερα από 3,6 εκατ. ευρώ σε 530 υποτρόφους. Επίσης, ως εφόδια για την πραγματοποίηση των σπουδών τους, η εταιρεία προσφέρει επιπλέον σε όλους τους υποτρόφους δωρεάν υπηρεσίες σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και ευρυζωνικότητας για το διάστημα φοίτησης κάθε σχολής, υπηρεσίες τηλεόρασης , καθώς και κινητό τηλέφωνο και tablet.

image

image

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ