Market

MasterCard και UBER σε πάνε από τον έξυπνο δρόμο

Ο πιο οικονομικός τρόπος μετακίνησης στις γιορτές

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
116850-260490.jpg

Γιορτές είναι, θέλεις να βγεις, να πας σε ένα φιλικό σπίτι, για φαγητό, σε ένα μπαράκι, αλλά δεν θέλεις να πάρεις αυτοκίνητο ούτε θα έχει συγκοινωνία την ώρα που θα θέλεις να γυρίσεις. Τα καλά νέα είναι ότι ο πιο οικονομικός τρόπος μετακίνησης στην πόλη τώρα γίνεται ακόμα πιο οικονομικός.

Κι αυτό γιατί η MasterCard συνεργάζεται με την Uber και κάνει τη νέα υπηρεσία μετακίνησης uberX ακόμα πιο δελεαστική για τις μετακινήσεις σου, για να σε απασχολεί ο προορισμός και όχι η διαδρομή ή το μέσο μεταφοράς. Κράτα την ημερομηνία: 14 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε μπορείς να μετακινείσαι χωρίς μετρητά και γρήγορα, καθώς MasterCard και Uber κάνουν την καθημερινότητά σου ευκολότερη, προσφέροντάς σου μοναδικά προνόμια στην υπηρεσία uberX, με τη χρήση οποιασδήποτε κάρτας MasterCard® για την πληρωμή της διαδρομής (χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη).

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο t.uber.com/mastercardgr και να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία uberX με κάρτα MasterCard® μέσα από το κινητό σου τηλέφωνο. Μετά, είσαι έτοιμος να απολαύσεις τις εξόδους σου χωρίς άγχος και κερδίζοντας: Για τους uberX riders, η MasterCard και η Uber κάνουν δώρο €3 στο κόστος της επόμενης μετακίνησης, απλά με τη χρήση κάρτας MasterCard® για την πληρωμή της υπηρεσίας και ενεργοποιώντας τον κωδικό MASTERCARD. Η προσφορά ισχύει για κάθε μετακίνηση που θα κάνεις μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου, χωρίς κανένα περιορισμό στον αριθμό αυτών.

Ακὀμη, για τους νέους χρήστες που θέλουν να γνωρίσουν την υπηρεσία, η διαδικασία είναι επίσης απλή: κάνεις την εγγραφή σου στην υπηρεσία uberX, ενεργοποιείς τον κωδικό MASTERCARD20 και απολαμβάνεις έκπτωση μέχρι και €20 για την πρώτη σου μετακίνηση, επιλέγοντας να εισάγεις τα στοιχεία της κάρτας σου MasterCard® ως τρόπο πληρωμής.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους κατόχους καρτών MasterCard®, εγγεγραμμένους χρήστες της υπηρεσίας uberX, αλλά και νέους χρήστες που θα κάνουν την πρώτη τους διαδρομή μέσω της υπηρεσίας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στην ιστοσελίδα www.mastercard.gr, στο facebook.com/MasterCardGreece και στο www.facebook.com/ubergreece.

 

Advertisement

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ