Market

Μια σχολή αλλιώτικη από τις άλλες

100 νέοι από όλη την Ελλάδα έκαναν την ιδέα τους πραγματικότητα με την υποστήριξη της Coca-Cola

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
116583-259681.jpg

Υπάρχει μια σχολή πολύ διαφορετική από όλες όσες ξέρεις. Μια σχολή που δεν έχει καθηγητές και που η φοίτηση συνοδεύεται από αξέχαστες εμπειρίες, σημαντικά βραβεία και μοναδικές ευκαιρίες.

Είναι η κινούμενη σχολή επιχειρηματικότητας που διοργανώνει το διεθνές think tank Thing Young και που αφού πέρασε από τις Βρυξέλλες, το Χονγκ Κονγκ και τη Μαδρίτη, τώρα έρχεται και στη χώρα μας με την υποστήριξη του ιδρύματος της Coca-Cola.

Μέσω αυτής της σχολής η Coca Cola έδωσε την ευκαιρία σε 100 νέους από όλη την Ελλάδα να κάνουν την ιδέα τους επιχειρηματική πραγματικότητα. Τρεις από αυτούς, μιλάνε για την εμπειρία τους:

Χριστίνα Ξενάκη

image

«Είμαστε νέοι, έχουμε ιδέες, αλλά τις περισσότερες φορές αυτό που μας κρατάει πίσω είναι η έλλειψη εμπειρίας. Αυτό ακριβώς προσφέρει η Σχολή Επιχειρηματικότητας – την εμπειρία από ανθρώπους που έχουν ήδη γνωρίσει την επιτυχία και έχουν περάσει από αυτά που θα ζήσουμε εμείς στο μέλλον! Αν έπρεπε να περιγράψω με μια λέξη τη Σχολή, αυτή θα ήταν έμπνευση!».


Μάξιμος Μαλεβίτης

image

«Η Σχολή Επιχειρηματικότητας αποτέλεσε μια πρωτοποριακή εμπειρία για μένα, γιατί δεν είχα συμμετάσχει ξανά σε κάτι αντίστοιχο. Γνώρισα διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους, και κατάφερα να συνεργαστώ με όλους. Η συμβουλή που μας έδωσε ένας από τους επιχειρηματίες της Σχολής και το οποίο θα κρατήσω είναι: “Ξεκίνα εταιρεία εν μέσω κρίσης! Οι ευκαιρίες υπάρχουν εκεί που δεν τις βλέπεις!”».


Χαρά Λυμπεροπούλου

image

«Η εμπειρία της Σχολής Επιχειρηματικότητας ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους από το μηδέν, είτε επιχειρηματίες είτε φοιτητές που ξεκινάνε τώρα το ταξίδι τους, και συνεργάστηκα μαζί τους για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου. Αυτόν της ομάδας!».

image

*Η Σχολή Επιχειρηματικότητας διοργανώθηκε από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου στη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων "Θ.Ε.Α." του ΕΒΕΑ, από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση ThinkYoung, σε συνεργασία με το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ