Market

St.George Lycabettus. Saturday Lunch & Play

Για μικρούς και μεγάλους με την συνεργασία της Nannuka

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
114096-226159.jpg

Saturday Lunch & Play κάθε Σάββατο στο La Suite Lounge του St.George Lycabettus για μικρούς και μεγάλους με την συνεργασία της Nannuka.

Συνεχίζοντας με μεγάλη επιτυχία τα Sunday Family brunches, η ομάδα της Nannuka και το St. George Lycabettus επιστρατεύουν όλη τη φαντασία και θετική ενέργεια τους δημιουργώντας τα Saturday Lunch & play για μικρούς και μεγάλους.

Κάθε Σάββατο, ενώ οι γονείς θα απολαμβάνουν ένα υπέροχο lunch buffet με πανοράμικη θέα της πόλης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού, οι λιλιπούτειοι φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου, θα μαγειρέψουν και θα παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις, όλα με τη φροντίδα και την εμπειρία της Nannuka.

Παράλληλα, στο ειδικά διαμορφωμένο Kids Corner, τα παιδιά θα μπορούν να επιλέξουν εναλλακτικά δημιουργική απασχόληση από τους παιδαγωγούς-συνεργάτες της Nannuka.


Μια καινούρια άφιξη στο Saint George Lycabettus είναι το Screening Room:

μία αίθουσα προβολών ταινιών όπου εκτός από τα Σάββατα μεσημέρι που θα λειτουργεί με παιδικές ταινίες κάθε Δευτέρα και Κυριακή βράδυ θα προβάλλονται αγαπημένες ταινίες 7-9μ.μ. με ευφάνταστα popcorn και chic snacking.


image 

Saturday Lunch & Play 12:00-16:00

Τιμή Buffet 25€ - Παιδιά 12€

Κρατήσεις 2107416191 - Πληροφορίες 2107234435

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ