Market

Be cool with your Coolpad

Coolpad Porto και Coolpad Modena. Τα κινητά που κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
113472-225020.jpg

Δεν έχουν πολύ καιρό που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και ήδη τα βλέπεις να εμφανίζονται σε ολοένα και περισσότερα χέρια. Γιατί όχι; Είναι στιλάτα, απίστευτα λειτουργικά και πραγματικά πολύ οικονομικά. Τα νέα κινητά της Coolpad ήρθαν για να μείνουν.

Μπορεί να έκανε το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά πριν από μόλις ένα μήνα περίπου, στην πραγματικότητα όμως η Coolpad είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων στον κόσμο και το έβδομο μεγαλύτερο brand smartphone παγκοσμίως, ενώ από το 1993 που λειτουργεί η εταιρεία έχει πουλήσει περισσότερο από 10.000.000 κινητά.

Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν δύο μοντέλα. Είναι πραγματικά δύσκολο να διαλέξεις ανάμεσα στο Coolpad Porto και στο Coolpad Modena, για αυτό επίλεξε με βάση τις ανάγκες της καθημερινότητάς σου. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρεις είναι ότι είναι πολύ πιο εύχρηστα από οποιοδήποτε κινητό έχεις πιάσει στα χέρια σου.

image

Coolpad Porto

Το Coolpad Porto (€149) έχει οθόνη 4,7", είναι ελαφρύ σαν πούπουλο (στην κυριολεξία...ζυγίζει μόλις 119 γραμμάρια), διαθέτει μπαταρία 1800 mAh που δεν θα σε αφήσει ποτέ στα κρύα του λουτρού και το εξωτερικό του περίβλημα είναι κατασκευασμένο από φυσικούς σπόρους κάσιους και σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αφήνει δαχτυλιές! Το μεγάλο του ατού όμως είναι η φωτογραφία. Με εμπρόσθια κάμερα 5 Mpx και οπίσθια 8 Mpx σου χαρίζει φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας στο δευτερόλεπτο, ενώ ο ευρυγώνιος φακός 28mm δίνει τη δυνατότητα καλύτερων λήψεων. Με άλλα λόγια, αν σου αρέσει να τραβάς φωτογραφίες πάντα και παντού, αυτό το κινητό είναι φτιαγμένο για εσένα. Θα το βρεις σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Το Coolpad Modena (€179) από την άλλη είναι αφιερωμένο στους gamers. Με οθόνη 5,5" και εξοπλισμένο με Qualcomm Snapdragon 410, 64-bit, 4-core, Adreno 306 GPU, κάνει το 3D gaming...παιχνιδάκι! Ταυτόχρονα, το γρήγορο 4G, LTE dual SIM τηλέφωνο, επιτρέπει αλλαγή δικτύων, ενώ είναι η πλέον κατάλληλη συσκευή για εκείνους που θέλουν μεγαλύτερη και φωτεινή οθόνη. Οι fans των παιχνιδιών και των video θα εκτιμήσουν ακόμη την μπαταρία 2500 mAh, που παρατείνει στο έπακρο τον χρόνο διασκέδασης. Το Coolpad Modena διατίθεται σε μαύρο, λευκό και χρυσό χρώμα.

image

image

Coolpad Modena

Τόσο το Coolpad Porto όσο και το Coolpad Modena είναι εξαιρετικά λεπτά και σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης ζωής. Αυτό όμως που κυρίως τα κάνει να ξεχωρίζουν, είναι η τιμή τους. Αφού τα δοκιμάσαμε, λέμε με το χέρι στην καρδιά ότι πρόκειται για τα πιο value for money κινητά τηλέφωνα που έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμμετοχές σε διαγωνισμούς και Coolpad δώρα, μπες στη σελίδα της Coolpad στο Facebook.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ