Market

Ανακάλυψε τα Εορταστικά Δώρα Nespresso

Ανακάλυψε τα μοναδικά εορταστικά δώρα Nespresso! Επίλεξε ανάμεσα στις συλλογές καφέ Variations Limited Edition, τα αξεσουάρ καφέ και τις μηχανές εσπρέσσο.

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήρθε ο καιρός να ψάξεις για τα δώρα που θα χαρίσεις σε συγγενείς και φίλους. Κανείς δεν θέλει να τρέχει τελευταία στιγμή για να καταλήξει να αγοράσει ένα μέτριο δώρο. Άλλωστε τα άτομα που αγαπάς αξίζουν το καλύτερο. Και τα καλύτερα δώρα είναι εκείνα που δεν είναι μόνο όμορφα αλλά και χρηστικά.

image

Σκέψου ότι η μέρα όλων μας αρχίζει με ένα φλιτζάνι καφέ. Τι πιο ωραίο και γλυκό λοιπόν από το δώρο εκείνο που ο παραλήπτης του θα χρησιμοποιεί κάθε μέρα; Από μια κομψή μηχανή καφέ, μέχρι ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ για το αγαπημένο ρόφημα, το μόνο σίγουρο είναι ότι η συλλογή πολυτελών δώρων της Nespresso θα χαρίσει ένα τεράστιο χαμόγελο στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

image

TOUCH Compact Travel mug

Η φετινή συλλογή Limited Edition έρχεται με μοναδικά δώρα που θα χαίρεσαι για καιρό, ακόμα και μετά τις γιορτές. Εδώ θα βρεις το VIEW Bonbonnière, το εντυπωσιακό δοχείο για την αποθήκευση καψουλών, τη μοντέρνα κούπα ταξιδιού TOUCH Compact Travel mug, το PIXIE σετ Espresso& Lungo (συνδυάζει δύο υπέροχες κούπες σε μια μοναδική συσκευασία δώρου) και τα Carrés Amande (τα φίνα αρωματισμένα εδέσματα με αμύγδαλα και καραμελωμένα φρούτα που συνοδεύουν τέλεια έναν καφέ Nespresso).

image

Ciocco ginger viennois, συνταγή με καφέ από τη σειρά Variations

Για εκείνους τους φίλους σου που είναι μεγάλοι λάτρεις του καφέ μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία πακέτων που συνδυάζουν μέχρι και 15 διαφορετικές συσκευασίες από τις Εκλεκτές Ποικιλίες του αγαπημένου τους Nespresso. Ή ακόμα καλύτερα εξέπληξέ τους ακόμα περισσότερο, χαρίζοντάς τους τη νέα σειρά limited edition «Variations», που εμπνέεται από τα ζεστά αρώματα των γιορτών και χαϊδεύει τις αισθήσεις με νότες πλούσιας πικρής σοκολάτας, βανίλιας, γλυκού αμυγδάλου, αρωματικού κάρδαμου και πικάντικου τζίντζερ. Ανακαλύψτε τους τρεις υπέροχα ισορροπημένους καφέδες της σειράς, αλλά και τις συνταγές που θα τους αναδείξουν στο www.nespresso.com ή στην εφαρμογή Nespresso για κινητά.

image

Μηχανή PIXIE Clips

Φαντάζεσαι όμως τη χαρά της κολλητής σου όταν δει ότι το δώρο της είναι εκείνη η μηχανή Nespresso που ήθελε εδώ και καιρό; Εξοπλισμένες με προηγμένη τεχνολογία, κομψό ντιζάιν και αποδοτικές λειτουργίες, οι μηχανές της Nespresso είναι το απόλυτο δώρο που μπορείς να κάνεις σε κάποιον που αγαπάει τον καφέ. Προτίμησε τη νέα μηχανή PIXIE Clips με τα κεφάτα χρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση ή τη Lattissima Touch για τέλειες συνταγές καφέ ή καφέ με γάλα που ετοιμάζονται στο λεπτό απλά και μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου αφής.

Κι αν πάλι δεν μπορείς να αποφασίσεις το ιδανικό δώρο για τον καθένα από τους φίλους σου, η Nespresso έχει τη λύση. Μπες στο www.nespresso.com/festive και άσε τα υπόλοιπα στο εργαλείο εύρεσης δώρου Nespresso.

Nespresso Boutiques: Λ. Κηφισίας 168, Νέο Ψυχικό/ Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 21, Κολωνάκι/ Λεβίδου 11, Κηφισιά/ Μητροπόλεως 36& Πλουτάρχου, Θεσσαλονίκη

Τηλ. : 800 1171300 (χωρίς χρέωση από σταθερό εντός Ελλάδος)