Market

10 Nοεμβρίου: «ΓιορτάΖΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΩΣ»

5.30 μ.μ. στο Σύνταγμα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
113036-224132.jpg

Με ένα πρωτότυπο τρόπο επέλεξε φέτος να γιορτάσει την Ημέρα Ασφάλισης, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και μας προσκαλεί όλους στο Σύνταγμα, την Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 σε μια εκδήλωση με τίτλο: «ΓιορτάΖΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΩΣ».

Η Ημέρα Ασφάλισης, κορυφώνεται με μια γιορτή γεμάτη μουσική, καραόκε, αναμνηστικά δώρα και αγαπημένους καλλιτέχνες στις 5:30 το απόγευμα.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προσφορά προς το συνάνθρωπο. Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος θα προσφέρει ένα σημαντικό ποσό στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων - Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να είμαστε όλοι στο Σύνταγμα στις 5.30, να ενώσουμε τις φωνές μας μαζί με τους DΕMY, SHAYA και REC στο μεγαλύτερο καραόκε που έγινε ποτέ και …να ανεβάσουμε τα ντεσιμπέλ! Η δύναμη της φωνής μας θα βοηθήσει τους συνανθρώπους μας!

Παράλληλα, από τις 12.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ όλοι όσοι έρθουν στο Σύνταγμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία σε μια ειδικά σχεδιασμένη εγκατάσταση, με σύμμαχο την ασφάλιση και απρόσμενο και ανατρεπτικό τέλος!

Ας πάμε με τους φίλους μας και την οικογένειά μας να τραγουδήσουμε αγαπημένα τραγούδια και να στηρίξουμε το σημαντικό έργο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων - Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και είναι δωρεάν για το κοινό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ