Market

Lechuza Gardening & Brunch

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο LECHUZA Concept Store & Café, το νέο της σπίτι, υποδέχτηκε η Lechuza τους εκπροσώπους των media, για να γνωρίσει τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί η πιο έξυπνη γλάστρα του κόσμου. 

Σε ένα χώρο λευκό που χαρακτηρίζουν οι καθαρές γραμμές, με το φυσικό φως να εισρέει ελεύθερα από μεγάλα ανοίγματα, αναδεικνύονται οι φόρμες των διαφορετικών μοντέλων – αρχιτεκτονικές, λιτές, συχνά γλυπτικές – σε χρώματα έντονα ή παστέλ, μαύρα, γκρι, της γης και της άμμου, σχεδιασμένα να ταιριάζουν σε interiors, αίθρια, βεράντες και κήπους υψηλής αισθητικής. Οι καλεσμένοι ήρθαν σε επαφή με το ευφυές σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA, φύτεψαν τη δική τους, βραβευμένη για το design της, PURO 20 και περιηγήθηκαν στις διαφορετικές συλλογές: Από την Cottage με το ακαταμάχητο country style, στην Color με το μοντέρνο χρώμα, στις επιτραπέζιες – τέλειες για διακόσμηση- και τις πολύτιμες, λακαρισμένες με υψηλής ποιότητας επιφάνειες Premium - το απόλυτο στιλ για υψηλές απαιτήσεις. Τη συλλογή συμπληρώνει η ολοκαίνουρια Furniture Collection, άνετη και διαχρονικά κομψή διακοσμώντας υπέροχα το χώρο του Café, που λειτουργεί στους χώρους του, επίσης νέου PLAYMOBIL Fun Park.

image

Στον τρόπο λειτουργίας και τη μοναδικότητα του συστήματος αυτοποτισμού της LECHUZA ανέλυσε ο Βαγγέλης Ίσσαρης, η νέα γενιά του φυτωρίου Issaris Garden Center, φυτεύοντας μια PURO 50.

To set-up επιμελήθηκε ο interior designer Ηλίας Γαβριήλ.