Market

Abhaya Tree of Yoga Studies

Εμβάθυνση στην Πρακτική της Γιόγκα & Εκπαίδευση Δασκάλων με υποτροφία: Action Pays Back

Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εάν πάντοτε ονειρευόσασταν να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για να εμβαθύνετε στην πρακτική σας αλλά πάντοτε το αναβάλλατε λόγω άλλων προτεραιοτήτων έφτασε η στιγμή να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα.

Είτε είστε έμπειροι γιόγκι, είτε αρχάριοι μαθητές, σας προσκαλούμε να κάνετε μαζί μας μια βουτιά στη δυναμική Γιόγκα. Καλώς ήλθατε στο πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής σας!

Έναρξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος 200 ωρών,

Αθήνα 13 Νοεμβρίου – στο NYSY Studios,

Λάρισα 5 Δεκεμβρίου

Διδάσκουν η Βιβή Λέτσου

B.S., M.A.,

Πιστοποιημένη Δασκάλα: Yoga Alliance 500 hours, BASI Pilates™,

Ιδρύτρια της Abhaya Yoga & η εξαίρετη ομάδα πιστοποιημένων δασκάλων Abhaya Yoga

Η Βιβή Λέτσου έχει εκπαιδεύσει πάνω από 200 Δασκάλους Γιόγκα στην Ελλάδα. Θα τους δείτε να αριστεύουν ως δάσκαλοι Γιόγκα, ή/και ως ανθρώπους που ξεχωρίζουν. Το εκπαιδευτικό μονοπάτι που ονομάζουμε "Αbhaya Tree of Yoga Studies" είναι ένα ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης και πραγμάτωσης του δυναμικού μας στη ζωή. Abhaya σημαίνει ευθυγράμμιση σε ΣΩΜΑ, ΝΟΥ, και ΚΑΡΔΙΑ ώστε να ζούμε με αυτήν την εναρμόνιση παίρνοντας μια ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΑΣΗ στη ζωή. Γίνετε γενναίοι και άφοβοι μαχητές ή και εξαίρετοι δάσκαλοι γιόγκα!

Τι κάνει την Αbhaya Yoga να ξεχωρίζει:

1-Strong Alignment - Δυνατή ευθυγράμμιση

Η Abhaya Yoga συνδυάζει δυνατές Αρχές Ευθυγράμμισης του Σώματος που είναι επίσης βαθιά θεραπευτικές. Το σώμα μας ξεπερνάει μπλοκαρίσματα, ξεκλειδώνει, δυναμώνει, απελευθερώνεται, μέσα από τη συνεχή ροή της πρακτικής και της δυναμικής εναρμονισμένης κίνησης. Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί: μέσα από ένα υγιές δυνατό σώμα ανυψώνεται ο νους και η καθαρή σκέψη.

2-Fearless Action- Άφοβη Δράση στη ζωή

Η Abhaya Yoga είναι στάση ζωής. Εμπνευσμένη από την κλασική μούντρα Abhaya-Όχι Φόβος, είναι η πρακτική που μας βοηθά να ανακαλύψουμε την πραγματική μας δύναμη μέσα από το δρόμο και τη θέληση της καρδιάς - Ιccha!

ACTION PAYS BACK

Το πρόγραμμα του NYSY Studios ACTION PAYS BACK είναι μία πρωτοποριακή ιδέα με στόχο η ΓΙΟΓΚΑ να εκφραστεί στην καθημερινή ζωή βοηθώντας όπου υπάρχει ανάγκη. Μέσω εθελοντικής προσφοράς οι σπουδαστές της Abhaya Yoga κερδίζουν υποτροφία στα δίδακτρα τους έως και 50%.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά:

Κάνετε πράξη το έκτο βήμα της Abhaya Yoga, υιοθετείτε δηλαδή μια ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ με την ενεργή ανάμιξη σας σε εθελοντικές δράσεις, δηλαδή Karma Yoga.

Εσείς αφιερώνετε κάποιο από τον ελεύθερο χρόνο σας σε οργανώσεις Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και εμείς σας ανταμείβουμε με υποτροφία για τα προγράμματα σπουδών μας!

Με αυτόν τον τρόπο αλλάζουμε τον κόσμο, αλλάζοντας εμείς οι ίδιοι. Σε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών και προκλήσεων, γινόμαστε πιο χρήσιμοι στην κοινωνία και στους ανθρώπους γύρω μας και κάνουμε και το όνειρο μας πραγματικότητα.

Διαβάστε τι απαντούν οι σπουδαστές και νυν δάσκαλοι της Abhaya Yoga για την εκπαίδευση στην ερώτηση:

Τι μου έδωσε η Abhaya Yoga μέσα από το Teacher Training Course;

«Θάρρος και υπομονή» Ευδοκία, «Μου άνοιξε τα μάτια, μου έδωσε αγάπη» Χριστιάνα, «Μου πρόσφερε ελευθερία, στήριξη, αγάπη» Φιλίτσα, «Με την Abhaya Yoga πήρα ισορροπία και ευχαρίστηση» Μιμή, «Τροφή για σκέψη, ισορροπία» Ελισσάβετ, «Υπομονή» Κωνσταντίνα, «Πίστη, έμπνευση, ενθουσιασμό» Νικολέτα, «Βοήθεια στο ταξίδι, συμπόνια προς τον εαυτό μου και τους άλλους» Σίσση, «Πήγε το σώμα μου σε άλλο δρόμο, υπομονή» Λεωνίδας, «Τον τρόπο να μοιράζομαι αυτό που έχω στη ζωή και στην καρδιά μου» Βιβή, «Αφοβία, αγάπη, δύναμη» Κωνσταντίνος,«Ώθηση, επιβεβαίωση, μεγάλο άνοιγμα» Βασίλης, «Υπομονή, επιμονή» Ειρήνη

Εκπαιδευτικό Υλικό

Το εκπαιδευτικό υλικό που θα λάβετε σαν σπουδαστές της Abhaya Yoga περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το βιβλίο ASANA, ένα εξαιρετικό βοήθημα σε όλη την πορεία σας ως μαθητές αλλά και ως δάσκαλοι στην μετέπειτα δραστηριότητά σας.

Το βιβλίο ASANA – μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα του χώρου της εκπαίδευσης Γιόγκα - περιέχει 72 σελίδες πρακτικής με έγχρωμες φωτογραφίες των ASANAS ειδικά σχεδιασμένο για την ABHAYA YOGA TT 200 ωρών.

image

image

Περισσότερες πληροφορίες για την ιδρύτρια Βιβή Λέτσου εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες και τα αναλυτικά προγράμματα του Αbhaya Tree of Yoga Studies αλλά και για πληροφορίες στο πως μπορείτε να συμμετέχετε στο εθελοντικό πρόγραμμα Action Pays Back παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα μας στο https://www.nysystudios.com & www.abhayayoga.gr ή καλέστε στο (210) 323-2004.