Market

Η Swatch εμπνέεται από in μαγαζιά σε όλο τον κόσμο για αυτή την εξωπραγματική συλλογή

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φέτος, η Swatch μελέτησε τι γίνεται στο εξωτερικό και πήρε πτυχίο στον πολιτισμό, τη τέχνη, τη μόδα και τη διασκέδαση αποφεύγοντας τα βαρετά μαθήματα. Η συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 υιοθέτησε έντονα και εξωτικά street-beat στυλ, το καθένα με το δικό του στυλ. Αυτά τα ρολόγια, με τα φωτεινά και ζωηρά χρώματά τους, αποδεικνύουν ότι με έναν συνυφασμό από διαφορετικές κουλτούρες, μπορούμε να δημιουργήσουμε πανέμορφα πράγματα!


image


ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ 2015

APRÈS-SKI

Όταν μιλάμε για στυλ στις πίστες του σκι, η συλλογή Après-Ski το έχει με τα πολυτελή σχέδια ρολογιών που αντλούν έμπνευση από μια μέρα που περνά κανείς σε κάποιο chalet.


Το BOULE D’OR (LK349G) είναι ένα κομψό μοντέλο με χειμερινή λάμψη που αντλεί έμπνευση από τις υπέροχες χιονονιφάδες. Για να σας κρατάει ζεστούς και για να δείχνετε hot ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, με το μοντέλο TUTTO PELO (YGS130) έχετε τον καρπό σα καλυμμένο. Αυτό το αριστοκρατικά χνουδωτό μοντέλο είναι ιδιαίτερα θηλυκό ενώ το πολυτελές του λουράκι θα στρέψει σίγουρα όλα τα βλέμματα στον καρπό σας.


image