Market

Christmas in Havana στα T.G.I. Friday’s® by Havana Club

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
11184-35726.jpg

O συνδυασμός…Χριστούγεννα, Havana Club και οι πιο έμπειρες ομάδες bartender των T.G.I. Friday’s®. To αποτέλεσμα...μοναδικά Cuban cocktails από αυθεντικές γεύσεις και αρώματα της κουβανέζικης κουζίνας, όπως μέντα, χαμομήλι, κανέλα και κακάo. Ό,τι πιο ανατρεπτικό για τον Δεκέμβριο!

Από αρχές Δεκεμβρίου επισκεφθείτε τα καταστήματα T.G.I. Friday’s® και δοκιμάστε τα νέα Christmas cocktails:

Havana Tea

Aνάλαφρο και κοσμοπολίτικο με έντονο άρωμα, συνδυάζει Havana Club Añejo Reserva με χαμομήλι, χυμό cranberry, λικέρ Crème de Cassis και σιρόπι κανέλλας! Γαρνιτούρα από φρέσκα φραγκοστάφυλα.

Orange Chocolate Delight

Φρουτώδες και αρωματικό με Havana Club Añejo Reserva, λικέρ Dark Crème de Cacao, σιρόπι σοκολάτας, σορμπέ πορτοκάλι. Τo cocktail ολοκληρώνεται με μια καραμελωμένη φέτα πορτοκαλιού βουτηγμένη σε λαχταριστή σοκολάτα, αφήνοντας μια γλυκιά επίγευση.

imageMastic Mojito

Δροσερό και γλυκό με άρωμα μέντας συνδυάζει Havana Club Añejo Reserva με λικέρ μαστίχας, φρέσκα limes, φύλλα μέντας, σιρόπι ζαχαροκάλαμου. Γαρνίρεται με φύλλα μέντας, κανέλα και μέντα στο χείλος του ποτηριού.

Red Apple Fusion

Γλυκό και δυνατό με Havana Club Añejo 3 Años, brandy, χυμό μήλου, μέλι και κόκκινο κρασί. Γαρνίρεται με κομμάτια μήλου και κανέλλα στο χείλος του ποτηριού.

Christmas Cocktails θα σερβίρονται σε όλα τα T.G.I. Friday’s® μέσα στα ειδικά ποτήρια του Havana Club, φτιαγμένα από original μπουκάλια Havana Club τα οποία ‘κόβονται’ στη μέση με ειδική μέθοδο. Χρησιμοποιούνται κατόπιν ως ποτήρια ώστε να ανακυκλώνεται η πρώτη ύλη του γυαλιού, όπως και οι περισσότερες πρώτες ύλες στην Κούβα, καθώς η ανακύκλωση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουβανέζικης κουλτούρας!

Thank God it’s Friday’s!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ