Market

Έρχεται το μεγαλύτερο κατάστημα της Η&Μ στην Ελλάδα!

Ανοίγει τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας και καλωσορίζει τους επισκέπτες του στον απίθανο κόσμο της μόδας και της ομορφιάς

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
111600-221213.jpg

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου @12.00, το μεγαλύτερο κατάστημα της Η&Μ ανοίγει τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας και καλωσορίζει τους επισκέπτες του στον απίθανο κόσμο της μόδας και της ομορφιάς.

Με την αφορμή αυτή, η Η&Μ έχει λανσάρει την καμπάνια “Stories in the City” και μας προσκαλεί όλους να συμμετάσχουμε στο μεγαλύτερο διαγωνισμό ιστοριών που έγινε ποτέ! Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο Η&Μ fashion item, το οποίο έχουμε συνδέσει με μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή της ζωής μας. Ένα λινό πουκάμισο που θυμίζει για πάντα το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μας, μια φούστα που είναι το… γούρι μας, ένα φουλάρι που μας ταξιδεύει σε αναμνήσεις ρομαντικές, εκείνο το ζευγάρι σκουλαρίκια που μας δίνει ξεχωριστή λάμψη κάθε φορά.

Ο κατάλογος των στιγμών είναι πραγματικά ανεξάντλητος. Δεν έχει σημασία αν είναι ένα μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο, ένα κομμάτι διακόσμησης ή ένα ζευγάρι παπούτσια. Αυτό που έχει σημασία είναι οι H&M αναμνήσεις που μας θυμίζει!

image

Η καμπάνια έχει το δικό της microsite, το hmstories.gr. Με μια απλή και γρήγορη διαδικασία, κάθε επισκέπτης μπορεί να μοιραστεί μια ιστορία και την πιο fashionable φωτογραφία του, συμμετέχοντας στον πρωτότυπο διαγωνισμό των πιο στιλάτων ιστοριών!

Όλοι οι συμμετέχοντες διεκδικούν τα πιο fashionable δώρα που έδωσε ποτέ ένας διαγωνισμός: 100 δωροεπιταγές των €50 για αγορές από τα καταστήματα Η&Μ, ένα fashion item από την άκρως αναμενόμενη συλλογή Balmain x H&M και, φυσικά, ένα fashion check αξίας €1.000 για την πιο υπέροχη εμπειρία shopping της ζωής σας!

Και μην ξεχνάτε! Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στην Ερμού 11 οι Τάμτα, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Νεφέλη και Ναταλία Γεωργαλά, Τζωρτζίνα Λιώση και Steve Μιλάτος θα είναι μαζί σας στο Grand Opening του μεγαλύτερου καταστήματος της Η&Μ.

Εσείς;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ