Market

Φωτογραφίστε τις διαφημίσεις του Ινστιτούτου Πούσκιν στους δρόμους της Αθήνας & κερδίστε μαθήματα ρωσικών

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε ρωσικά και να μυηθείτε στον κόσμο της μεγαλύτερης χώρας στον κόσμο; Η Ρωσία είναι μια από τις ισχυρότερες χώρες στον κόσμο, ενώ η παρουσία των Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα, η δραστηριοποίηση ελληνικών επιχειρήσεων στη Ρωσία και οι ρώσικες εταιρίες στη χώρα μας που απαιτούν στελέχωση από Έλληνες, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους καθίσταται απαραίτητο να μιλά κάποιος τη ρώσικη γλώσσα. Εξάλλου τα ρωσικά είναι μία από τις έξι επίσημες γλώσσες του ΟΗΕ, αλλά και από τις πιο διαδεδομένες.

Οι μαθητές του Ινστιτούτου Πούσκιν έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιητικά σπουδών, αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ σε τμήματα και σε ατομικά προγράμματα. Επίσης, μπορούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια ειδικής ορολογίας και μαθήματα από απόσταση (e-learning).

Το Ινστιτούτο Πούσκιν είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Κρατικού Ινστιτούτου Ρωσικής Γλώσσας Α.Σ. Πούσκιν, ανώτατου εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Ρωσίας, έχει ενταχθεί στα Διακρατικά Προγράμματα Πολιτιστικής Συνεργασίας Ελλάδας – Ρωσίας και εποπτεύεται από το Ίδρυμα Ελληνορωσικής Συνεργασίας. Έχει βραβευθεί από τη Ρωσική Κυβέρνηση για τη συμβολή του στην ανάπτυξη των ελληνορωσικών σχέσεων και τη διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας.

Στείλτε τις φωτογραφίες σας στο pushkin@pushkin.gr με τα στοιχεία σας και τη σημείωση ότι διεκδικείτε τις υποτροφίες του Ινστιτούτου Πούσκιν και κερδίστε στα δίδακτρα:

1ος νικητής 30% έκπτωση

2ος νικητής 20% έκπτωση

3ος νικητής 10% έκπτωση

Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα ‘ανεβούν’ στη επίσημη ιστοσελίδα του Ινστιτούτου στο facebook (Ινστιτούτο Πούσκιν / Pushkin Institute Athens) και οι φωτογραφίες με τα περισσότερα likes θα κερδίσουν.

Ο διαγωνισμός λήγει 20 Νοεμβρίου 2015.



image

Σημεία τοποθέτησης αφισών Ινστιτούτου Πούσκιν:

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 15 (ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ) ΣΤΑΣΗ:ΚΑΤΕΧΑΚΗ Β ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ


ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ & ΥΔΡΑΣ ΣΤΑΣΗ:ΣΙΔΕΡΑ, ΠΡ. Ν.ΨΥΧΙΚΟ(2Κ) ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΛ.ΕΘΝ.ΑΝΤ/ΣΕΩΣ:ΤΑΞΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ


ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ (ΠΛ.ΗΡΩΩΝ ΣΥΜΕΩΝ ΜΠΟΛΙΒΑ) ΣΤΑΣΗ:ΠΛΑΤ.ΓΛΥΦΑΔΑΣ(ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΑ) (2Κ) ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΣΤΑΔΙΟΥ - ΠΛ.ΚΟΛΟΚΩΤΡΩΝΗ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ(3o) ΑΘΗΝΑΙΩΝ


ΑΜΕΡΙΚΗΣ 2 ΣΤΑΣΗ:ΕΟΤ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ119:ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ ΕΞ.ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ :ΑΛΕΞΑΝ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ Γ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ:ΑΦΕΤΗΡΙΑ (ΝΗΣΙΔΑ) ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ 1o ΑΘΗΝΑΙΩΝ


ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ Νο118(ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ) ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι:

Α. Παρέχουν συγκατάθεση και εξουσιοδότηση στον διοργανωτή για την προβολή του διαγωνισμού, των αποτελεσμάτων του μέσω οποιουδήποτε μέσου, και του διαδικτύου, οποτεδήποτε χωρίς περιορισμό.

Β. Παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους για τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού με τον διαγωνισμό αυτό γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!