Market

Η Coca- cola δίπλα στα παιδιά των παιδικών χωριών SOS

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Coca-Cola διοργάνωσε μια μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στα Παιδικά Χωριά SOS, προσκαλώντας περισσότερα από ογδόντα παιδιά, όλων των ηλικιών, να απολαύσουν όλοι μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων. Η Coca-Cola έστειλε ένα γιορτινό μήνυμα αγάπης και χαράς, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό γεμάτο συναρπαστικές δραστηριότητες, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και πολλά παιχνίδια. Κοντά στην Coca-Cola και τα Παιδικά Χωριά SOS, βρέθηκαν και οι καλλιτέχνες του X-Factor, Γρηγόρης Γεωργίου, Νίκη Πόντε, Χάρης Αντωνίου και T.U., οι οποίοι τραγούδησαν μαζί με τα παιδιά αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Με ξεχωριστό τρόπο συνέβαλε στη γιορτή και το ανθρώπινο δυναμικό της Coca-Cola, συγκεντρώνοντας επιπλέον παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα στολίδια για τα παιδιά. 

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα, κυριάρχησαν τα ξεχωριστά παιχνίδια και το πλούσιο, Χριστουγεννιάτικο γεύμα που πρόσφερε η Coca-Cola. Το κλείσιμο της γιορτής επιφύλασσε μια ακόμη μοναδική έκπληξη για τα παιδιά, καθώς μαζί τους βρέθηκε ο Άγιος Βασίλης, για να τους μοιράσει δώρα και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Παράλληλα με τη διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής, η Coca-Cola, προχώρησε και στην οικονομική υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS, αποδεικνύοντας έμπρακτα το σεβασμό και την αναγνώριση της εταιρείας στο σημαντικό έργο που επιτελούν, προσφέροντας στέγη και οικογενειακή φροντίδα.