Market

Σχολή αποπλάνησης, δύο διαφορετικά DVD - για άντρες και γυναίκες

Tα δύο πρώτα DVD της Σχολής Αποπλάνησης, ένα για γυναίκες και ένα για άντρες, είναι έτοιμα προς πώληση.

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Tα δύο πρώτα DVD της Σχολής Αποπλάνησης, ένα για γυναίκες και ένα για άντρες, είναι έτοιμα προς πώληση. Ουσιαστικά πρόκειται για μια θεωρία πάνω στην αποπλάνηση και την κατάκτηση που μου συνολικά πήρε 5 χρόνια έρευνας για να την αναπτύξω, να την τεστάρω με τους πελάτες μου στις προσωπικές συνεδρίες και να την ολοκληρώσω σε πολύ πολύ πρακτικά tips. Είναι ότι πιο άρτιο έχω να σας δώσω για το πώς να κατακτάτε ολοκληρωτικά τους άντρες/ τις γυναίκες και, τουλάχιστον για θέματα κατάκτησης, δε νομίζω να με ξαναχρειαστείτε μετά από αυτή την δουλειά. Όσοι λοιπόν δεν προλάβατε τις ομαδικές on line συνεδρίες- σεμινάρια που έγιναν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, στα πλαίσια της Σχολής Αποπλάνησης, μπορείτε πλέον να πάρετε την βασική εκπαίδευση σε DVD και να την παρακολουθείτε όποια στιγμή θέλετε από το σπίτι σας. Στο DVD θα βρείτε 6 σεμινάρια, που απαρτίζουν την βασική εκπαίδευση της Σχολής Αποπλάνησης.

1. Προσωπική Ανάπτυξη: πώς αναπτύσσομαι για να γίνω πλανεύτρα/ παίκτης. Πώς αναπτύσω την φυσική έλξη και το σεξ απίλ, την γοητεία και την αυτοπεποίθηση (πρακτικά τεστ και tips για ανάπτυξη βήμα-βήμα).

2. Γλώσσα σώματος κατά το φλερτ και τεχνικές κοιτάγματος. (Όπως ακριβώς μου τα έδωσαν ο Allen Pease, ο Mr Body Language, και η γυναίκα του Barbara Pease, κι όπως τα διδάσκει η Kezia Noble, η dating coach των Βρετανών celebrities).

3. Στην κουβέντα. Πώς πιάνεις κουβέντα με έναν άντρα/ μια γυναίκα, από κοντά ή από το ίντερνετ, πώς γίνεσαι ενδιαφέρουσα/ον, πώς του/της κάνεις -από τις πρώτες κουβέντες- ταυτόχρονα συναισθηματική αποπλάνηση (τον/την γραπώνεις από την καρδιά) και πνευματική πρόκληση (πώς περνάς από το μυαλό του/της).

4. Στην αρχή μιας γνωριμίας. Τα do's και τα dont's στην αρχή των τηλεφωνημάτων και των ραντεβού. Με πολύ απλές και εύκολες αλλαγές στην συμπεριφορά σου, μπορείς να κάνεις μια γυναίκα/ έναν άντρα να σε σεβαστεί και να σε δει σαν υποψήφιο μεγάλο της/του έρωτα. Γιατί αν δεν σε σεβαστεί, δεν θα σε αγαπήσει.

5. Η θεωρία της κατάκτησης. (Βασισμένη στα πειράματα της ανθρωπολόγου Helen Fisher). Πώς ερωτεύεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος; Πώς κάνεις μια γυναίκα/έναν άντρα να σε ερωτευτεί ταυτόχρονα με τρία διαφορετικά εγκεφαλικά συστήματα (λαγνεία, ρομαντική αγάπη, συντροφική αγάπη) ώστε να σε φαντασιώνεται, να σου γράφει ποιήματα τα βράδια και να σε βλέπει και σαν πιθανό σύντροφο ζωής την ίδια στιγμή;

6. Κράτα την δύναμή σου. (Σεμινάριο βασισμένο στην θεωρία για το Επίπεδο Ενδιαφέροντος του Tom Hodges, του μεγαλύτερου dating coach της Αμερικής, γνωστού και ως dr Love). Πώς να μην χάσεις το κέντρο σου και τη δύναμή σου σαν άντρας και σαν γυναίκα, όσο ερωτευμένος/η και να είσαι. Πώς να μην γίνεις δεδομένος/η και άρα βαρετός/η ή θύμα.

Δύο απίστευτα DVD που θα σας αλλάξουν για πάντα την ζωή.

Στην τιμή των 80 ευρώ και τα 6 σεμινάρια, με δωρεάν έξοδα αποστολής.

Επικοινωνήστε με το eirini@sexelixis.gr για να τα προμηθευτείτε.

image

Eirini Cheirdari _ author/sex editor/speaker/organizer of SEXELIXIS FORUM