Market

Το Pedigree® και το Whiskas® δίπλα στα κατοικίδια

Προσέφεραν 2.200 δωρεάν γεύματα και σπίτι σε 20 κουτάβια και 3 γατάκια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
110232-218569.jpg

Πολλά νιαουρίσματα και γαβγίσματα… χνουδωτής ευτυχίας το περασμένο Σαββατοκύριακο (3&4/10) στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας, στο Κολωνάκι, όπου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων το Pedigree® και το Whiskas® από τη Mars Hellas διοργάνωσαν πρόγραμμα εκδηλώσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων.

image

Και δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς έστρωσαν το τραπέζι στα σκυλάκια και γατάκια χωρίς σπίτι που φροντίζουν οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας 2.200 δωρεάν γεύματα και σπίτι σε 20 κουτάβια και σε 3 γατάκια.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) και συμμετείχαν εκατοντάδες Αθηναίοι με τις οικογένειας και τα κατοικίδιά τους, ενώ όλοι έμαθαν για τις πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων για την προστασία των κατοικίδιων, τις δυνατότητες υιοθεσίας, αλλά και τα κίνητρα που προσφέρει το επιτυχημένο πρόγραμμα υιοθεσίας Pedigree®. Την ίδια ώρα, δεκάδες μικροί ζωόφιλοι, πέρα από την επαφή τους με τα ζώα που δίνονταν προς υιοθεσία, απήλαυσαν δημιουργικές δράσεις με face painting και δρώμενα ζωγραφικής από την TΟMS®.

image

image

Ανάμεσα στον πολύ κόσμο που πέρασε ήταν και η γνωστή για την αγάπη της για τα κατοικίδια ηθοποιός, Άννα Κουρή, ενώ ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Προστασίας Ζώων, Γιώργος Αποστολόπουλος, ανέφερε ότι «η ανάγκη για περίθαλψη όλων των ζώων συντροφιάς χωρίς σπίτι παραμένει αδιαπραγμάτευτη για το Δήμο Αθηναίων, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Σε αυτό το πλαίσιο, πρωτοβουλίες για τη στήριξη των μικρών μας φίλων, όπως αυτή του Pedigree® και του Whiskas®, είναι καθοριστικής σημασίας για την προσπάθειά μας».

image

Από την πλευρά της Mars Hellas, η Ροσέσκου Μαρία-Χριστίνα, Petcare Brand Portfolio Manager, υπογράμμισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το υψηλό επίπεδο συνεργασίας που είχαμε με το Δήμο Αθηναίων, αλλά και την ανταπόκριση που βρήκαμε από το ευρύ κοινό σε σχέση με τη διάδοση των αρχών της υπεύθυνης ιδιοκτησίας, την ενίσχυση του προγράμματος περίθαλψης των ζώων που φροντίζει ο Δήμος Αθηναίων, αλλά και την υιοθεσία κατοικιδίων».

*Περισσότερα για τις δράσεις του Pedigree® και του Whiskas® και του τι σημαίνει #Noiazomai για τους σκύλους και τις γάτες μπορείτε να δείτε στο fb: pedigree.gr  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ