Market

Δοκίμασε το νέο TUBULAR και πάρε μία γεύση από το μέλλον του design

Για λίγες ακόμη μέρες στην πιο industrial gallery της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
109292-216696.jpg

Το TUBULAR είναι το μέλλον. «Γεννήθηκε» από παλιότερα και κλασικά μοντέλα της adidas και αποτελεί την υπέρτατη και πιο αγνή μορφή της σύγχρονης αισθητικής. Ήρθε για να κυριαρχήσει στον κόσμο του design και έχει ήδη αγαπηθεί από streethounds σε όλο τον κόσμο.

image

image

Πριν από λίγες ημέρες συστήθηκε προκαλώντας αισθήματα θαυμασμού σε περισσότερους από 200 adidas fans που παρακολούθησαν από κοντά το επίσημο λανσάρισμά του στο κέντρο της Αθήνας. Σε ένα απόλυτα ατμοσφαιρικό surrounding που δημιουργήθηκε ειδικά για την παρουσίαση του νέου μοντέλου των adidas originals, 8 χορευτές έδωσαν τη δική τους ερμηνεία για το design του μέλλοντος αντλώντας έμπνευση από το TUBULAR. Το event συνδύασε με μοναδικό τρόπο το lifestyle heritage των adidas Originals με τα street aesthetics της Αθήνας, ενώ το μοναδικό αυτό performance, επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Το νεοκλασσικό κτίριο των adidas Originals στην πλατεία Αγ. Ειρήνης (Αιόλου 25), μεταμορφώθηκε μέσα σε λίγες μόνο ώρες σε #TUBULAR Gallery με μοναδικό, καινοτόμο interior design που μαγνητίζει το βλέμμα, προκαλεί περιέργεια, και εξιστορεί την οραματική άποψη της adidas για το μέλλον. Μην χάσεις την μοναδική αυτή ευκαιρία να επισκεφτείς το πιο industrial gallery της πόλης που θα βρίσκεται κοντά μας για λίγες ακόμη μέρες. Δοκίμασε το νέο TUBULAR και πάρε μία γεύση από το μέλλον του design.

image

image

image

image

Μάθε περισσότερα για το Tubular στο www.adidas.com/tubular, Instagram: www.instagram.com/adidasgr, Twitter www.twitter.com/adidasGR, Facebook www.facebook.com/adidasOriginals.

Advertisement

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ