Market

Ο 2ος κύκλος της σειράς «Empire» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 21:50

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
108343-214795.jpg

Λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική

Περισσότερη ίντριγκα, περισσότερο δράμα, περισσότερη δράση… όλα σε ρυθμούς hip-hop, στο 2ο κύκλο της πολυσυζητημένης σειράς «Empire», που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21:50, στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την επίσημη πρώτη προβολή στην Αμερική! Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, hol και Cyta Hellas, ενώ όλα τα νέα επεισόδια του 2ου κύκλου «Empire» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

image

©TCFTD

Ο Lucious Lyon (Terrence Howard) είναι ο βασιλιάς της hip-hop σκηνής και ιδρυτής της Empire Entertainment. Ωστόσο, όταν μαθαίνει ότι πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια που θα τον αφήσει παράλυτο μέσα στα επόμενα 3 χρόνια, πρέπει να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση: Να διαλέξει σε ποιο από τους τρεις γιους του θα αφήσει την ηγεσία της μουσικής αυτοκρατορίας του!

Ο 2ος κύκλος βρίσκει το Lucious στη φυλακή και την πρώην γυναίκα του, Cookie (Taraji P. Henson) να βιώνει μια νέα ερωτική περιπέτεια. Ο κύκλος θα ξεκινήσει με τη συναυλία των καλλιτεχνών της Empire Entertainment, για την αποφυλάκιση του Lucious, ενώ η Cookie κάνει σκέψεις για δημιουργία δικής της δισκογραφικής. Όλοι περιμένουν την αντίδραση του Lucious, ύστερα από την ατάκα του στο φινάλε του 1ου κύκλου: «It’s game time!»

image

©TCFTD

Το νέο blockbuster του FOX, φέρει την υπογραφή του υποψήφιου για Όσκαρ, Lee Daniels (Precious) και του βραβευμένου με Emmy, Danny Strong (Game Change), ενώ τη μουσική επιμέλεια υπογράφει ο παγκοσμίου φήμης παραγωγός Timbaland. Ο 2ος κύκλος του «Empire» συνεχίζει στο ίδιο ύφος, με κορυφαίες guest εμφανίσεις από stars όπως οι Chris Rock, Alicia Keys, Ludacris και Lenny Kravitz, ενώ στο cast προστίθεται και η κάτοχος βραβείου Oscar, Marisa Tomei.

Μην χάσετε τον πολυαναμενόμενο 2ο κύκλο του λαμπερού κόσμου της μουσικής σειράς «Empire»! Αποκλειστικά στο FOX, σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα στην Αμερική!

Όλα τα επεισόδια του νέου κύκλου, θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand, μέσω FOX Play.

[FOX] Empire 2 Trailer from FOX International Channels GR on Vimeo.


Για περισσότερα επισκεφθείτε το www.fox-greece.gr/empire και τη σελίδα του FOX στο Facebook στο: www.facebook.com/GREECEFOXCHANNEL

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ