Market

Happy shopping

10ήμερο προσφορών σε Calzedonia, Intimissimi, Tezenis

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Kι όμως: To καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα και μπορείτε να ανανεώσετε το summer look σας. Με τις super προσφορές σε επιλεγμένα είδη στα καταστήματα Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να μη χάσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια.

CALZEDONIA: Από σήμερα, προσφορές -50% σε επιλεγμένα είδη Calzedonia! Η τελευταία ευκαιρία να κάνετε δικό σας το μαγιό ή beachwear που θα ντύσει το… indian summer που ακολουθεί.

image

INTIMISSIMI: Από σήμερα, κάντε τις Ιntimissimi αγορές σας με προσφορές -50% σε επιλεγμένα είδη! Σοφιστικέ εσώρουχα που υμνούν τη θηλυκότητα και το στυλ, συλλογές easywear (ζακέτες, μπλούζες, φούστες, φορέματα, κολάν, t-shirts) και homewear με νέο-ρομαντικό ύφος αλλά και αντρική σειρά που καλύπτει τις ανάγκες του άντρα Intimissimi.

image

ΤΕΖΕΝΙS: Από σήμερα, κάντε Tezenis shopping με προσφορές έως -50% σε επιλεγμένα είδη! Ανακαλύψτε τα must-haves items στις γυναικείες, αντρικές και παιδικές συλλογές (εσώρουχα και ρούχα και μαγιό) με τα πιο νεανικά και street stylish σχέδια. Highlight: τα πιο girlie μπικίνι ever!

image