Market

Ιβηρική εβδομάδα στα Lidl

Aπό 24 έως 29 Αυγούστου

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
105826-210051.jpg

Γεύσεις από την ιβηρική χερσόνησο μπορείτε να βρείτε στα Lidl από 24 έως 29 Αυγούστου, οι οποίες θα σας ταξιδεύσουν στις νοστιμιές της Πορτογαλίας και της Ισπανίας. Δοκιμάστε τοπικά παραδοσιακά εδέσματα, όπως τυριά, γλυκίσματα και μια μεγάλη ποικιλία σε μάρκες ποιότητας Lidl για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις!

Μπίρα Estrella

image

Από την ιβηρική εβδομάδα μην παραλείψετε να προμηθευτείτε μια από τις πιο δημοφιλείς ισπανικές μπίρες, την μπίρα Estrella, η οποία θα προσφέρει δροσιά και απόλαυση στα αγαπημένα βράδια του καλοκαιριού.

Ποικιλία ισπανικών τυριών

image

Νόστιμη ποικιλία ισπανικών τυριών που συνδυάζονται άριστα με κάθε παραδοσιακό ισπανικό μενού και συμβάλλουν στη δημιουργία των πιο ευφάνταστων συνταγών.

Ισπανικό σαλάμι αέρος (17/15)

image

Αυτό το σαλάμι αέρος με εκλεκτά μπαχαρικά αποτελεί μια κλασική ισπανική νοστιμιά και μπορεί να συνοδεύσει κάθε είδους μενού προσθέτοντας μια νότα ιβηρικής κουζίνας .

Πράσινες ελιές σε άλμη

image

Οι πράσινες ελιές σε άλμη αποτελούν ιδανικό αλλά και πρωτότυπο μεζέγια ένα παραδοσιακό μεσογειακό μενού.

Los Molinos Castilla la mancha Valdepenas DO 2014 secoVinos tranquilos blanco Joven

image

Το φημισμένο λευκό κρασί Los Molinos Castilla la mancha Valdepenas από επιλεγμένους αμπελώνες της Ισπανίαςείναι η καταλληλότερη επιλογή για να συνοδέψετε γεύματα και ορεκτικά της αρεσκείας σας όπως για παράδειγμα, ψάρια, κοτόπουλο και ζυμαρικά με λευκή σάλτσα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ